Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имейл"
Изтриването на 200 спама на ден е трудно. И постоянно проверявах имейла си, вместо да се занимавам с истинската си работа, която е четене и писане. Имейлът се превръщаше в разсейване, по-скоро в бреме, отколкото в освобождаване.
Том Ходжкинсън
Изключете имейла си; изключете телефона си; изключете се от интернет; измислете начин да зададете лимити, така че да можете да се концентрирате, когато трябва, и да се откажете, когато трябва. Технологията е добър слуга, но лош господар.
Гретхен Рубин
Хвърляте поглед към на имейла. Отдавате повече внимание на истинското писмо.
Джудит Мартин
Всъщност не правя нищо с Интернет, освен да проверявам имейла си. Имам много по-високо мнение за човечеството поради това.
Ан Патчет
Аз съм ранна птица, отчасти защото обичам да си прекарвам спокойно и отчасти защото до 9 часа започват да пристигат имейли, телефонът започва да звъни и имам дракони за убиване от един или друг вид.
Андрю Моушън
Ако единственият начин, по който можете да прочетете имейл, е първо да избягате една миля, желанието бързо ще умре. Човешките същества постоянно правят подсъзнателни усилия / изчисления на възнагражденията. Докосването на екран е най-лесната от физическите задачи.
Андрю Уейл
Сега изпращаме имейли, туитваме и пишем толкова много, че едно телефонно обаждане идва като нова изненада. Получавам текстови съобщения на мобилния си телефон през целия ден и той звучи, за да ме предупреди, че някой ми е изпратил съобщение във Фейсбук или отговор или директно съобщение в Туитър, но рядко звъни.
Сюзън Орлийн
Отказах се от имейла. Е, почти. През уикенда настроих едно от онези съобщения за автоматичен отговор, като информирах моите кореспонденти, че повече няма да проверявам имейлите си и че вместо това те биха искали да се обадят или пишат, както правехме в старите времена.
Том Ходжкинсън
Броят на имейлите и писмата, които получавам от хореографи, от скулптори, от композитори, които се вдъхновяват от науката, е огромен.
Брайън Грийн
Всяка сутрин отивам в малко студио зад къщата ми, за да пиша. Опитвам се да игнорирам всички обаждания по имейл и телефон до обяд. След това се впускам в понякога неистовата заетост на строго планиран ден.
Даниъл Голман
Социалните медии предоставят възможност на бизнесмените да се свържат и да се познават преди телефонно обаждане или имейл.
Джефри Гитомър
"Дигифрения" е наистина опитът да се опитваш да съществуваш в повече от едно въплъщение на себе си едновременно. Там е вашият профил в Туитър, има вашият профил във Фейсбук, има вашата пощенска кутия за имейли. И всички тези видове множество екземпляри на вас работят едновременно и паралелно.
Дъглас Рушкоф
Повечето от нас все още не са разбрали факта, че всичко, което ангажираме с цифровото пространство - не само нашите публични блогове и излъчващи туитове, но всяко лично текстово съобщение, имейл и гласова поща вероятно ще бъдат съхранени и достъпни. Завинаги.
Дъглас Рушкоф
Премахнато от "Gmail" не означава непременно премахнато от всички сървъри на Гугъл. Всъщност старите ви имейли са набор от данни, от които Гугъл моделира нашето поведение - истинският продукт, който предлага на своите рекламодатели.
Дъглас Рушкоф
Всичко, което правим в дигиталната сфера - от сърфиране в мрежата до изпращане на имейл до извършване на транзакция с кредитна карта до, да, осъществяване на телефонно обаждане - създава пътека за данни. И ако тази следа съществува, има вероятност някой да я използва - или ще бъде достатъчно скоро.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че Гугъл е раздал почти всичко, което може да предложи - от търсене и карти до имейл и приложения - това винаги е било част от по-големия му модел на приходи: стотинките на място, което получава за засяването на цялата вселена на Гугъл за търсене и услуги с все по-целенасочена реклама.
Дъглас Рушкоф
Дигиталните медии са пристрастни към репликацията и съхранението. Нашите цифрови снимки на практика се качват и публикуват във Фейсбук, а най-изтритите ни имейли обикновено се появяват отново, когато най-малко го очакваме. Да, всичко, което правите в дигиталната сфера, може също така да бъде излъчвано по телевизията в най-доброто време и изрязано от страната на Партенона.
Дъглас Рушкоф
Текстовете и имейлите пътуват не по-бързо от телефонните обаждания и телеграмите и тяхното съдържание не е непременно по-богато или по-бедно.
Алисън Гопник
Ако някой не отговори на имейла ви в рамките на шест часа, това означава, че ви мрази.
Лена Дънам
Бихте ли могли да прекарате седмица или дори ден, без да четете имейлите си, да използвате социални медии или да влизате в интернет? Някой наскоро се пошегува с мен, че достъпът до интернет е по-важен от храната или водата.
Найджъл Къмбърланд
Любимият ми случаен имейл, който получих, беше от някакъв човек, който написа: "Г-н Макс, с надеждата, че едно шестгодишно дете в нощта преди Коледа пита за Дядо Коледа, задавам същия въпрос: Съществуваш ли наистина?"
Такър Макс
Приятелите ми и аз, всички отидохме в училище по право заедно и след като започнахме да работим в различни градове, всички правехме луди неща и си пишехме имейли за нещата, които щяхме да правим. И моите приятели решиха, че имейлите ми са наистина смешни и те казаха: "Пич, защо не качиш това на уеб сайт. Знаеш, че хората биха се радвали да прочетат това."
Такър Макс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща