Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Напредване" - страница 2
Ние сме естествени субекти, които променят съзнанието си, докато навършим 10 години. Но с напредването на възрастта... тогава е много трудно да променим мнението си.
Хауърд Гарднър
С напредването на възрастта сме склонни да се влюбваме в планетите на вярата, които сме изградили за себе си. Изграждаме сложни защитни механизми, за да предпазим атаките от конкуриращи се идеи или нови данни. Системата ни прави удобни, но устойчиви на промяна, без значение колко промяна може да бъде поискана.
Шон Карол
Нямаме всички отговори... с напредването на възрастта телата ни се нуждаят от ремонт.
Бени Хин
Животът е твърде кратък и светът е прекалено състрадателен, за да продължите да съществувате в ситуации, които ви влачат надолу и ограничават потенциала ви, за да помогнете за напредването на Царството. Просто е заложено твърде много.
Бил Хайбълс
С напредването на възрастта се оказва, че простите неща далеч не са толкова прости.
Вики Майрън
Твърдо вярвам, че с напредването на възрастта трябва да се разтягате повече.
Денис Остин
Що се отнася до храните с напредване на възрастта, е добре да се съсредоточите върху висококачествени, пълноценни, пресни храни като основа на всички ваши ястия.
Денис Остин
С напредването на възрастта губим мускулния си тонус. Ето как напълняваме.
Денис Остин
Изглежда има някои доказателства, че с напредването на възрастта хората отлагат по-малко, може би защото чувстват натиска на времето повече.
Джеймс Суровецки
С напредването на Гърция човечеството се превърна в центъра на Вселената, най-важното в нея. Това беше революция в мислите. Досега човешките същества бяха броили за малко. В Гърция човекът първо разбра какво е човечеството.
Едит Хамилтън
Когато бях по-млад, бях по-самоуверен да оправдавам или надминавам очакванията на другите. Но с напредването на възрастта започвате да изграждате увереност.
Иванка Тръмп
Меланхоличен урок с напредване на годините е осъзнаването, че не можете да направите стари приятели.
Кристофър Хитчънс
ероите се развиват с напредването на книгата, но всеки, който започне да ме отегчава, се озовава в кошницата с хартия. В реалния живот може да се наложи да се примирим с досадни хора, но не и в романи.
Лори Греъм
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща