Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минимум"
Искам да се дава минимум информация с максимум любезност.
Жаклин Кенеди Онасис
Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.
Бил Гейтс
Интелектуалецът е викан на тепиха... Не криете ли нещо? Вие говорите език, който е подозрителен. Не говориш като останалите от нас, като човекът от улицата, а по-скоро като чужденец, на когото мястото не е тук. Трябва да ви намалим до минимум, да разкрием триковете ви, да ви прочистим.
Херберт Маркузе
Амбицията ми винаги е била да се намали подпорите на сградата до минимум. Колкото повече намаляваме носещите конструкции, толкова по-дръзка и важна е архитектурата. Това е работата на живота ми.
Оскар Нимайер
Нищо не се случва в света, чийто смисъл не е някакъв максимум или минимум.
Леонард Ойлер
Правилна дозировка на афоризми: минимум думи, максимум смисъл.
Марк Твен
Не съм от тези хора, които имат нужда от удовлетворение – минимум 10 филма на година.
Маколи Кълкин
Мнението е като минимум факти съчетано с максимум предразсъдъци и емоции.
Хърбърт Прокноу
Най-добрите оценки са, че са необходими минимум петдесет хиляди години, за да се появи адаптация в човешкия геном. Това се нарича еволюционно изоставане... Нашите предци ловци-събирачи са имали съвсем различен начин на живот...
Даниел Левитин
Но по отношение на това как хората живеят заедно, как свеждаме до минимум перспективите за конфликт и увеличаваме максимално перспективите за мир, мястото на религията в нашето общество днес е от съществено значение.
Тони Блеър
Достоевски има цяла книга, посветена на преживяванията на един млад студент обладан от мисълта за убийството на една старица-лихварка. А днес по телевизията всеки ден виждаме гибелта минимум на петдесет човека, и също можете да видите всички тези петдесет смъртни случаи до вас на улицата. След като смъртта се е превърнала в тъмен обект на спекулации в медиите, тя е загубила своето значение.
Емир Кустурица
Ако искаш да удариш власта по зъбите, то трябва да го сториш, с минимум два крака.
Кийт Ричардс
Политик - това е човек, на когото са нужни минимум думи, за да бъде многословен.
Питър Де Врайс
Демокрациите трябва да имат равновесие... и заплитането на политика и информация трябва да бъде сведено до минимум.
Романо Проди
Никога, никога не инвестирайте пари, които ще ви трябват преди три до пет години - минимум.
Сузи Орман
Ако единственият начин, по който можете да създадете фонд за спешни случаи, е да платите дължимия минимум по кредитната си карта, това е, което трябва да направите.
Сузи Орман
Чувствам потребност за достигане на максимална интензивност с минимум средства.
Жоан Миро
За мен е самонадеяно да го кажа, но поне - като минимум - успях да повлияя на посоката на Демократическата партия във външната политика. И аз бях относително - самонадеяно да кажа - относително успешен законодателно в Сената, като успях да спечеля много приятели от републиканците и успях да прекося пътеката.
Джо Байдън
Германия винаги ще прави минимума, за да запази еврото. Изпълнението на минимума обаче ще запази ситуацията, в която държавите -длъжници в Европа трябва да плащат огромни премии, за да рефинансират дълга си. Резултатът ще бъде Европа, в която Германия се възприема като имперска сила, която няма да бъде обичана и възхитена от останалата част на Европа - но мразена и съпротивлявана, защото ще бъде възприемана като потискаща сила.
Джордж Сорос
Максималистите свеждат живота до минимум.
Генадий Малкин
Това, което Тръмп означава за нас, е, че спечелихме първата битка. Като минимум, той е необходима корекция на курса от ексцесиите на левицата на социалната справедливост. Най-много той е спасителят на Първата и Втората поправка, защитник на Върховния съд и шампион на малкото момче. С други думи, точно това, от което се нуждаеше Америка.
Майло Янопулос
Да, аз вярвам във вечната любов - благодарение на родителите, които са ме научили на това чувство. Женя се веднъж и завинаги. А децата ни ще бъдат минимум три.
Марио Касас
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща