Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Овца" - страница 2
Има голяма спешност – има овце без пастир, незащитени от смъртта - нека се помолим. Има страхотна възможност – има реколта, която чака да бъде прибрана, само ако има комбайни, които да я направят - нека се молим.
Рико Тайс
Глупавите хора следват системата, увличат се от медийните новини, това, което правителството иска да вярвате и всички висши сили искат да вярвате, и тръгват по същия път като всички овце на пазара за добитък.
Тайсън Фюри
Никоя овца не иска да мине първа през портата, но всяка овца ще бъде втора.
Такър Макс
Овцете съвсем не са глупави. Те са дребни, злобни и извратени.
Тони Хоукс
Да дадеш на овцете или кравите си голяма, просторна поляна е начинът да ги контролираш.
Шунрю Сузуки
Човечеството не е стадо от вълци, което са завладели другия с танкове и атомни бомби, а по-скоро ние сме стадо овце, които, поради неразбираема прищявка на еволюцията, са се научили да правят и пускат танкове и ракети. А въоръжените овце са много по-опасни от въоръжените вълци.
Ювал Ноа Харари
Когато се притеснявам и не мога да спя, отчитам благословиите си вместо овце. И заспивам... преброявайки благословиите си.
Бинг Крозби
Хората са овце. Ето защо са възможни армии и войни. Те умират жертви на глупавата си послушност.
Габриел Шевалие
Има много нас мюсюлмани по света. И всички сме братя. И А не такива овце като руския народ.
Едуард Багиров
Имахме нашата пшеница. Сами си направихме зехтин. Направихме нашето вино. Имахме кокошки, патици; имахме овце, крави, мляко. Така че бях отгледан в много проста ситуация, но разбирайки наистина храната от земята... същността на храната и вкусовете. И тези спомени, които взех със себе си и мисля, че се задържаха.
Лидия Матичио Бастианич
Намгай, който е израснал в планините на Хималаите, пасе крави и овце и е бил инструктиран от чичо си Лама в религиозни ритуали, е бил набожен будист и известен художник. Но в САЩ той става поклонник на уредите и се покланя на олтара на масовата консумация.
Линда Лийминг
Аз съм черната овца.
Сиена Милър
Добрият овчар сваля от овцете вълната, а не кожата.
Светоний
Не търси похвала от този, за когото нещо правиш, а от Този, в чието име го правиш. Овчарят пази овцете в името на своя господар и очаква награда от господаря, а не от овцата.
Николай Велимирович
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща