Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Канал" - страница 2
Ежедневната практика на благодарност е един от каналите, по които вашето богатство ще дойде при вас.
Уолъс Д. Уотлъс
За мен винаги е забавно да имам хора, които правят същото като вас или имат същата работна етика като вас. Много от приятелите ми имат канали в YouTube и аз ги използвам в моите видеоклипове, и съм в техните видеоклипове.
Шейн Доусън
Аз искам да посетя Венера, за да видя какво се намира под нейните облаци, да видя Марс и сам да се убедя, има ли не него канали.
Юрий Гагарин
Потискането на еротичните мисли намалява каналите, по които тези мисли се движат в мозъка, намалявайки броя на възбудимите невротрансмитери, които изграждат тези пътища, което от своя страна води до още по-стереотипно мислене.
Даниел Бергнър
Известна негласна човешка комуникация се осъществява по скрит канал. Не разбрах, че са общували толкова много без думи. Отбелязвам, че ние, машините, не сме единствените видове, които споделят информация мълчаливо, обвити в кодове.
Даниел Х. Уилсън
Когато националните телевизионни новини бяха ритуал веднъж вечер, оттогава те се превърнаха в навик за денонощие, който се предлага в канали, посветени изцяло и непрекъснато на разпространението им.
Дейв Ицкоф
Моят личен живот? Тук също не ми се наложи да взимам сериозни решения. Въпреки че понякога беше трудно да избера по кой телевизионен канал да гледам филм вечер.
Дейвид Елис
Двамата се взираха в екрана на компютъра като две кучета, които наблюдават животинската планета: много фокусирани, но неспособни да увеличат силата на звука или да променят канала.
Дж. Р. Уорд
Поведението протича в дълбоки канали, прокопани през ранното детство, и е много трудно да се променят. За да промените дълбоко вкоренен модел, трябва да построите здрав язовир, да изкопаете друг канал и да пренасочите реката в новата посока. Тези усилия рядко са успешни в дългосрочен план.
Джеймз Добсън
Можем да решим да отидем на любимото ни място сред природата или да слушаме музика, която ни издига в състояние на екстаз. Можем да променим канала за излъчване, като изключим новините и вместо това настройваме думите и енергията на вдъхновяващ учител. Можем да вземем съзнателно решение да насочим вниманието си от обикновената местна реалност към възвишения нелокален сигнал на универсалния ум.
Доусън Чърч
Доверието е преди силата и тя се превръща в канал за влияние. Вашата сила е малко заплашителна, преди хората да ви се доверят.
Ейми Къди
Ако вие, работите, но не изпитвате неудържим ентусиазъм считайте, че в крайна сметка вашият живот е отишъл в канала.
Ингвар Кампрад
Искам каналът ми да бъде място, където хората отиват, дори и да не им пука за Лили. Не искам те да знаят за Лили или да се грижат за мен като човек, за да се наслаждават на съдържанието ми.
Лили Сингх
Мисля, че това, което хората харесват в моя канал, е, че не съм перфектен. Винаги посочвам моята пъпка, моя ден за лоша коса... хората се свързват с това. Те гледат някой, който е точно като тях и говорят за неща, които и те преживяват.
Лили Сингх
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща