Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пиене"
Никой не трябва да престъпва мярката нито в храненето, нито в пиенето.
Питагор
Майка ми беше аматьорка в пеенето, а баща ми аматьор в пиенето.
Ози Озбърн
От всички пороци, пиенето е най-несъвместим с величието.
Уолтър Скот
Има нещо прекрасно в пиенето следобед. Не твърде студена пинта, абсолютно сама в бара - дори в тази фалшива ирландска кръчма.
Антъни Бурдейн
Пиенето на вино и носенето на панталони не бяха нищо в сравнение с четенето на историята на идеите.
Аян Хирси Али
Една жена ме докара до пиене, а аз дори нямах приличието да й благодаря.
Уилям Клод Фийлдс
Ако всички в този град, свързани с политиката, трябваше да напуснат града заради преследване на жени и пиене, вие нямаше да имате правителство.
Бари Голдуотър
Изкуствата (живопис, поезия и т.н.) не са само тези. Яденето, пиенето, разходките също са изкуства; всеки акт е изкуство.
Сесар Валйехо
- Подозирам, че напитката те е направила импулсивен. - Пиенето ме кара да виждам смешно; боговете ме направиха импулсивен.
Скот Линч
Ако някой често е атакуван от негативни същности, това се дължи на замърсено съзнание, което трябва да бъде надградено. Отрицателното същество не обича да посещава чист ум толкова, колкото плъхът не обича да ходи на чисто място. ... Поставянето на духовни атрибути около дома и недопускането на никакви негативни дейности в околната среда може да ви помогне много. Това може да означава да помолите приятели и близки да се въздържат от пиене, пушене, вземане на наркотици, клюки или извършване на каквато и да е дейност, която не насърчава духовната мисъл и действие.
Бхакти Тиртха Свами
Сънят е най-хубавото преживяване в живота... освен пиенето.
Уилям Клод Фийлдс
След двадесет години брак аз, мисля, че започнах да разбирам какво иска жената. Любовта за жените е това което е между диалог и шоколад. А за мъжете е това което е между секс и пиене.
Мел Гибсън
Няма в Холивуд популярен актьор, който да не е преминал през депресия, пиене, наркотици. Славата е тежко изпитание.
Жан-Клод Ван Дам
Ако се опитате да дишате вода, няма да се превърнете в риба, ще се удавите; но водата все още е добра за пиене.
Робин Маккинли
Хората като цяло се гордеят с храната си. Готовност за ядене и пиене с хора без страх и предразсъдъци... те се отварят за вас по начин, който някой посетител, който е подтикнат от история, може да не получи.
Антъни Бурдейн
Пиенето на алкохол не може да причини духовни щети.
Хосе Бергамин
Какво е това парти? Това е когато четиридесет човека се събират заедно, за да говорят едновременно за себе си. Човека, който остава след това, когато пиенето свърши е собственика.
Фред Алън
Доколкото ми е известно само старите гърци са имали богове на пиенето и веселието: - Бакхус и Дионисий. Вместо това ние имаме Фройд, комплекс за малоценност и психоанализ. Страхуваме се от силните думи в любовта, а употребяваме много по-силни в политиката. Жалко поколение, нали?
Ерих Мария Ремарк
Той огледа обкръжението си. Още книги. Фонтан за пиене. Плакат, показващ човек, който забива баскетболна топка с една ръка и държи книга в другата, призовавайки децата да ЧЕТАТ! Странно, помисли си Стив. Как може изобщо да види обръча?
Мак Барнет
Социопатите не се възпрепятстват от схващането, че е погрешно да бъдеш зависим или да купуваш незаконни наркотици. Също така пиенето или приемането на наркотици може да бъде много забавно, а дори и да не е, може да притъпи тази болезнена скука за известно време. Така могат и някои други неща, като поемане на рискове, и особено ако поемате човек, който не е готов да рискува и можете да го манипулирате да поема рискове, това е наистина забавно.
Марта Стаут
Не знам дали удоволствието е точната дума за алкохол. Обичам да пия, но не обичам насилственото социално пиене. Когато не искам да пия, не искам да пия. От четири месеца нямам желание да пия. Като се сетя за вкуса му, никакво желание. Проблемът е, че вината, които обичам, едва мога да си позволя, което е чудесен метод да намалите пиенето си: Пийте само това, което не можете да си позволите.
Ник Тошес
По време на разговора тихо изцедих чашата си уиски. Оказва се, че ако има мотивация, тогава пиенето през деня е много лесно.
Андрю Пайпър
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща