Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Китара"
Ако свириш на акустична китара ти си депресиран, чувствителен човек.
Елиът Смит
Когато изгорих моята китара, това беше като жертва. Можете да жертвате само нещата, които обичате. А аз обичам моята китара.
Джими Хендрикс
Ужасно искам да свиря на китара и свиря на нея ужасно!
Боно
С всяка китара, която притежавам, свиквам и има своето предназначение.
Марк Нопфлър
Китарата е моето оръжие, моят щит, зад който се крия.
Брайън Мей
Да свириш соло на акустична китара е все едно да се занимаваш със секс облечен: знаеш какво да правиш, но е дяволски трудно.
Дейв Мъстейн
Моята китара не е нещо. Тя е мое продължение. Тя е това което съм.
Джоун Джет
Между живота и смъртта, аз избирам китарата.
Пабло Неруда
Един от чичовците ми замина за Канада и не можа да вземе китарата си с него. Когато я намерих в килера, намерих приятел за цял живот.
Стинг
Обичам да пиша песни. Обичам, когато съм в обкръжението на истински приятели. Обичам да пътешествам. Обичам да свиря на китара. Освен това, обичам безплатната бира.
Киану Рийвс
Нашите родители са дошли при вас с танкове, а ние с китари.
Клаус Майне
Ако нямаш понятие от блус, няма смисъл да се захващаш с китарата и да свириш рок или какъвто и да е друг популярен музикален стил.
Кийт Ричардс
Процесът на избор на тон на китара е естетически процес като всеки друг, така че да опитате много различни неща.
Джери Гарсия
Каква е разликата между класическата китара и пицата? Пица може да изхрани четиричленно семейство.
Фей Келерман
Исках да свържа китарата си с човешките емоции.
Би Би Кинг
Аз гледам на китарата като на оръжие, а не като четка за рисуване!
Дейв Мъстейн
Да, аз не умея да чета по ноти. Но ще науча даже марсианец да свири така, че китарата да дими.
Ейс Фрели
Китарата е прекрасен инструмент, който малцина разбират.
Франц Шуберт
Живота е като струнна китара. Понякога тя се разпада и на вас ви е тъжно и болно. Но струните могат да се опънат отново.
Ангъс Йънг
Бих искал да мога да рисувам, да свиря на китара или да танцувам. И трите едновременно - това е талантът за мен.
Оуен Кинг
Все още не разбирам - защо в нито един магазин за китари няма голямо огледало на стената - то е необходимо там не по-малко, отколкото в магазин за готови рокли.
Андрей Макаревич
В живота има много приятни неща, но когато чуя звука на китарата, аз мисля само за това, как да се изрежа по-силно.
Ричи Блекмор
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща