Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Имот"
Къща на брега не е просто недвижим имот. Това е състояние на ума.
Дъглас Адамс
Ходя на експедиции по същата причина, поради която агентът по имоти продава къщи - за да платя сметките.
Ранулф Файнс
Природата не е дала имот на никого.
Гракх Бабьоф
Недвижимите имоти са моят живот. Това е моята ежедневна работа, ако щете. Но поглъща и нощите и почивните дни.
Иванка Тръмп
Всеки път, когато погледнете къща в Лос Анджелис, агентът за недвижими имоти ще ви каже, че някога е живял някой известен там. Винаги ми се струваше без значение: Дали имотът придобива стойност само защото Алфред Хичкок закусваше там?
Клер Лазебник
В сравнение с човечността, в сравнение с червената кръв на американския народ, имотите трябва да заемат второ място, а не първо.
Удроу Уилсън
Темистокъл, продавайки един имот, наредил на глашатая да обяви, че той си има и добър съсед.
Плутарх
Никога не можете наистина да притежавате недвижими имоти например; ако мислите, че можете, просто се опитайте да не плащате данъците си за имоти няколко години.
Майкъл Малоуни
В съответствие с оригиналните мормонски учения, голяма част от имотите в Хилдейл и Колорадо Сити се държат в доверително управление на църквата. Стремейки се да бъде възможно най-самостоятелна, общността отглежда голямо разнообразие от плодове и зеленчуци и се очаква всеки, включително децата, да помогне за добива.
Скот Андерсън
Недвижимите имоти са основната цена на физическите търговци на дребно. Ето защо там е старият трион: местоположение, местоположение, местоположение.
Джеф Безос
Винаги тичам нагоре и надолу по сгради или около 800 акра имоти за работа - не можете да правите това с токчета или джапанки!
Иванка Тръмп
Ако имотът принадлежи на Бог, той е в състояние да плати данъка.
Робърт Ингерсол
Когато бях на 23, бях може би най-лошият агент по недвижими имоти в Ню Йорк. Работих в агенцията на майка ми в Чапакуа и никой не купуваше къщи. За осем месеца направих нула продажби. Наех един апартамент.
Марк Рандолф
Това беше дълъг, обикновен път от бизнеса с недвижими имоти на майка ми до Нетфликс. Не се случи за една нощ. Или след година. Или дори след десет години. Но това се случи.
Марк Рандолф
Никога не боли да има армия градински гноми, защитаващи вашия имот.
Мишел Пилоу
Овцевъдството е силно субсидирано във Великобритания. Без субсидиите зелената паша в долината на река Ексе щеше да изчезне. Красивият селскостопански пейзаж, с който британците са толкова горди, внимателно обгрижвани от времето на Будика, ще бъде заменен от естествен прираст. Най-вероятният ръст е развитието на недвижимите имоти.
Патрик О'Рурк
Много съм суров към агентите по недвижими имоти. Не съм сигурен защо. Може би това се дължи на начина, по който наричаме всяка малка къща "очарователна", а всяка порутена къща "страхотен ремонт". Само веднъж бих искал да ми покажат къща и да заявят: "Тази е една глупост".
Стефан Пастис
Планирането на имоти е важен и вечен подарък, който можете да дадете на семейството си. А настройването на гладко наследяване не е толкова трудно, колкото си мислите.
Сузи Орман
Не може имотът да бъде загубен или откраднат, нито може да бъде отнесен. Закупена със здрав разум, платена изцяло и управлявана с разумни грижи, става въпрос за най-сигурната инвестиция в света.
Франклин Делано Рузвелт
По-добра свобода и мразовит път, отколкото топло огнище и имот.
Фриц Лейбър
Това село ще бъде достъпно само за стари пари. Изграждам убежище за всички селски семейства, които са принудени да напуснат имотите си от данъчния служител, политиците и бюрократите от ЕС.
Хелън Саймънсън
Единственото нещо, което всички хора споделят е, че всички ние обитаваме същото ограничено количество недвижими имоти, което е планетата Земя.
Бярке Ингелс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща