Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мач" - страница 2
"Уговорката беше между футболистите. Мачът не беше продаден, а имаше уговорка между играчите. Тогава аз играех за Ботев и резултатът бе 2:1 в наша полза и аз трябваше да бъда изкупителна жертва. Фаулирах Пламен Гетов в наказателното поле, той вкара дузпата и мачът завърши наравно... Искам да кажа, че не аз съм предал Левски, а други ме предадоха мен. Оценявам какв залагат пари и печелят пари зад гърба на всички.” (Срещата между Ботев (Пловдив) и Левски от сезона 1992/1993, завършилa 2:2. Левски спечели шампионската титла на страната 1992/1993, а Искренов в последствие премина в ЦСКА) - Актуално студио "Дерби", Пон, 2008-05-26.
Божидар Искренов
Преди да снимам "Мач пойнт", не можех добре да се целувам. Трябваше ми доста време, за да го правя убедително не само за камерата, а и за Джонатан Рийс Майърс, който ми партнира.
Скарлет Йохансон
Футболните коментатори, водещи репортажите по двама, пречат за трима на гледането на футболния мач.
Борис Каменских
Нула на нула е все още резултата в мача между Тринидад и Тобаго.
Калин Катев
Ако бяхме в добра форма, трябваше да спечелим този мач с 4:0 или 5:0.
Петър Костадинов
"Казах на момчетата да играят бавно, но бързо. Тоест да си подават с къси пасове в центъра, но ако наш нападател се откъсне напред да го търсят с дълъг пас". (обяснения след мач)
Димитър Пенев
"Знам ги много добре. Там са Марадоната и Каниджа. Те са европейски шампиони на Южна Америка" (на световното в САЩ преди мача с Аржентина)
Димитър Пенев
"Ами трябва да...от миналото да ни напомнят футболистите, че са ги победили...Закъснях с промените. Видя се влизането на тези двамата (б.р. Благо Георгиев и Янков) и на следващия третия (б.р. Христо Йовов). Трябва да благодаря на Жоро - вратаря, който спаси дузпа и още 1-2 гола." - след равенството 1:1 в евроквалификационен мач срещу Албания в Тирана; 17.10.2007.
Димитър Пенев
Моето присъствие е като цяло от групата на ЦСКА, като целия отбор. А специално за предния мач много добре знаете историята – дузпи, картони. Не трябваше да завърши по така срещата. Един равен беше нормално. Нека не се връщаме напред. Защото нашият футбол върви бавно като цяло, не говоря специално за ЦСКА и това пречи на националния отбор.
Димитър Пенев
Предполагам, че Херо вече е спокоен, след като пресата съобщи, че неговото място в Левски ще се заеме от Красимир Балъков. Това ще помогне на адаша ми да се концентрира върху мача. Ако Черноморец загуби, нищо чудно да има гръмотевици и градушка от негова страна.
Димитър Пенев
"След като Англома и компания галиха топката с петички, накрая Джон Карю й удари една здрава норвежка секира." (коментар от мач от Шампионската лига с участието на Валенсия)
Томислав Русев
"Топката рикошира от син крак." - от коминтара на мача Левски-Шалке 04; 30.03.2006.
Крум Савов
Смятам, че играта ми беше достойна за сравнение с играта на всеки друг. Понякога дори играех съвършен по мое мниние тенис. Много години бях пръв, което хич не е лесно. И знаех, че мога да победя във всеки най-важен мач.
Пийт Сампрас
Този мач щях да го спечеля със завързани ръце, завързани очи, запушени уста и запушени уши.
Александър Станков
"Имам чувството, че ме е ударил токов удар.” (след загубен мач в "Овча купел” от Калиакра (Каварна) с 0:1)
Венцеслав Стефанов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща