Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Любимец"
Домашните любимци имат повече любов и състрадание в тях, отколкото повечето хора.
Робърт Уагнър
Най-добрите домашни любимци - този аквариум риби, те не искат да ядат и да умират в мълчание.
Виле Вало
Цялата достойна работа е отворена за интерпретации, които авторът не е възнамерявал. Изкуството не е вашият домашен любимец - това е вашето дете. Израства и ти говори обратно.
Джос Уедън
След като компютрите получат контрол, ние никога няма да го върнем. Бихме оцелели при тяхното страдание. Ако имаме късмет, те може да решат да ни държат като домашни любимци.
Марвин Мински
Не можеш да имаш любимци сред децата си, но можеш да имаш съюзници.
Зейди Смит
Домашен любимец. При домашните любимци свободата на волята се толерираше само докато собственикът на домашния любимец го смята за забавен.
Октавия Е. Бътлър
Стана ми мисията да спра безумието на дивите котки като домашни любимци.
Типи Хедрен
Единственото нещо, което е невъзможно да се разбере, е защо някога е котката решила да стане домашен любимец.
Кенет Кларк
Аз не съм голям домашен любимец, а звяр, който може да ухапе, ако някой реши да го обиди.
Жерар Депардийо
Собствениците щедро обичат своите домашни любимци, поради което много от неагресивните кученца стават извън контрол, когато пораснат. Хората просто не осъзнават, че кучето им трябва да ги уважава като водач на глутницата.
Сизар Милан
Истинската причина, поради която исках да порасна, основната причина, поради която бях готова дори да помисля да стана възрастен, беше, за да мога да имам толкова домашни любимци, колкото исках.
Бетси Байърс
Бъч не живееше на собственото си място. Той не похарчи собствените си пари. Той нямаше работа, нямаше бъдеще. Той беше добре поддържан домашен любимец, а не човек.
Дж. Р. Уорд
Мама казва, че ти си любимецът на щастието. И аз не възразявам срещу това. Дай Боже, и ти да го вярваш. Най-малкото аз нито за минута не се съмнявам в твоето сърце, в това, че си искрен, когато с радост се подчиняваш на своите родители. Никоя друга прекаленост не е така простима, както тази, и не е беда, ако в този случай сърцето взема връх над главата.
Хайнрих Маркс
Ако бях по-малко снизходителен, ако въобще можех по-дълго да се сърдя, особено на своите любимци, то бих имал всички основания въобще да не ти отговарям. Никак не е похвално да бъдеш толкова обидчив, особено спрямо баща си, чиято грешка всъщност не е толкова голяма.
Хайнрих Маркс
В рамките на 10 години компютрите дори няма да ни държат като домашни любимци.
Марвин Мински
Нито един домашен любимец не скача от стола по време на обед, ако то не е абсолютно уверен, че може да внесе своята лепта в разговора.
Фран Лебовиц
Ето защо продължавам да казвам на Аш да ти вземе котка или птица. Оръжията не са подходящи домашни любимци.
Андреа Креймър
Изхвърляйте внимателно отпусканите по лекарско предписание и лекарства без рецепта. Изплакнете ги в тоалетната или ги поставете в плътно покрит външен контейнер за боклук, така че децата и домашните любимци да не могат да ги вземат.
Питър Уолш
Да имаме домашни любимци може да ни научи на много неща. За децата те често са първият им урок по отговорност и да бъдеш отговорен за благосъстоянието на друго живо същество всъщност е чудесно за всеки, дете или възрастен. Това учи на съпричастност, последователност и много повече - особено ако този домашен любимец е куче.
Сизар Милан
Позволете ми да ви уверя, че всички наши домашни любимци и животни от всякакъв вид ще бъдат с нас завинаги от Другата страна.
Силвия Браун
В някои страни, които са любимци на Запада, като Египет, всички знаят резултата от националните избори години напред: Човекът на власт винаги печели. В други, като Саудитска Арабия, самата идея за избори е немислима.
Стивън Кинзър
Открих също, че можете да свикнете с мъж, подобно на домашен любимец!
Тери Макмилан
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща