Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дреболия" - страница 2
Няма нищо по-полезно от четенето за хора, които са били погребани живи - тогава собствените проблеми изглеждат дреболия.
Бил Брайсън
Месеците и годите спомени незабележимо растат, дремейки в нашата душа, докато някоя дреболия, не ги изкара навън, и техните странни образи да ни заслепят, затваряйки ни към реалният свят.
В. Г. Зебалд
Двама мъже могат мирно и дълго да бъдат приятели, но жените - никога. След по-малко от три дни те ще започнат да се карат за дреболии и те също ще се опитат да привлекат съпрузите в кавгите си.
Джеймс У. Шулц
Живота постоянно ни поднася подаръци. Ако не планираш всичко до дреболии, нещата стават по-добре, отколкото ти се надяваш.
Дженифър Морисън
Морският живот е изпълнен със всякакви дреболии, но при бурно море даже най-простата задача се превръща в приключение.
Джесика Уотсън
Изкуството да говоря за дреболии не ми е дадено. Предпочитам да седя и да мисля за моето.
Елисабет Нуребек
Тайната - истинска тайна, а не просто дреболия - може завинаги да промени съдбата на човек, който е посветен в нея.
Ерин Моргънстърн
Аз съм от тази категория хора, за които всяка дреболия е повод за радост.
Ирина Шейк
Човек не обича да живее мирно. Той върви против природата си. Хората започват да спорят за дреболии и тези кавги довеждат до войни. А войната е такова нещо, което лесно се отприщва, но трудно се спира.
Крис Удинг
Който е нечестен в дреболии, е способен на голямо предателство.
Лия Флеминг
Щом има душевно подозрение, всяка дреболия го укрепва в него.
Лудвиг Тик
Всеки възрастен, независимо дали е последовател или лидер, член на маса или елит, някога е бил дете. Някога е бил малък. Чувството за дребност образува субстрат в съзнанието му, неизкореним. Неговите триумфи ще бъдат измерени спрямо тази дреболия; пораженията му ще го обосноват.
Ерик Ериксън
Ние така сериозно се занимаваме са най-незначителни дреболии само затова, за да забравим за несъществеността на цялото.
Жан Ростан
В семейния живот е много по-лесно да избегнеш катастрофата, отколкото досадните дреболии.
Габриел Гарсия Маркес
Ако не се усмихвате не само с устните, а с цялото си същество – с ума и сърцето си – тогава вие не знаете какво е да си обикновен и да получаваш радост от всички дреболии на живота.
Джиду Кришнамурти
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща