Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Марка"
Да се стремиш да станеш най-крупната марка е безсмислено. Много по-важно е да станеш най-уважаваният.
Ричард Брансън
Щастието винаги е страничен продукт. Вероятно е въпрос на темперамент и доколкото знам, може да е от жлези. Но това не е нещо, което може да се изисква от живота и ако не сте щастливи, по-добре спрете да се тревожите за това и вижте какви съкровища можете да извлечете от собствената си марка нещастие.
Робъртсън Дейвис
Мисля, че са необходими 30 години, за да се изгради луксозна марка.
Тамара Мелън
Гугъл се справи чудесно с хакването на мрежата, за да създаде търсене - и след това да осигури приходи от търсенето с реклама. И Епъл свърши чудесна работа по хуманизиране на хардуера и софтуера, така че по-рано обезсърчаващите компютри и приложения да се превърнат в удобни за потребителите устройства - дори марка за начина на живот.
Дъглас Рушкоф
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Модата не са етикети и не са марки. Модата е това, което е скрито дълбоко в душата ни.
Ралф Лорен
Ключова функция на издателската марка е даването на статут от това на кого и на какво обръщате внимание.
Тим О'Райли
Добре дошли в нова ера на маркетинг и услуги, в която вашата марка се определя от тези, които я изпитват.
Брайън Солис
Без значение колко голям контрол имат децата над медиите, които гледат, те все още са напълно безсилни, когато става въпрос за производството на марки. Дори потребителският бунт просто засилва ролята на потребител, а не като автономно или творческо същество.
Дъглас Рушкоф
Беше забавна идея да имаме модна марка със сестра ми, но въобще не разполагах с време за това, защото моята първа любов и работа беше актьорството.
Сиена Милър
Изкуството на маркетинга до голяма степен е изкуството на изграждането на марка. Когато нещо не е марка, това вероятно ще се разглежда като стока.
Филип Котлър
Най-важният урок, който мога да споделя за маркетинга на марката, е следният: определено, със сигурност и със сигурност нямате достатъчно време и пари, за да изградите марка за всички. не можеш. Не опитвайте. Бъдете конкретни. Бъдете много конкретни.
Сет Годин
Циментът марка "дете" циментира понякога само единствения изход - развода."
Кристина Кофта
Марката е емоционална конструкция. Помага ви да проектирате изображение на света, което искате да притежавате.
Мартин Линдстрьом
Използването на марки от социалните медии не е въпрос на да или не. Просто е въпрос на това как и кога. Следващото поколение потребители ще очакват марките им да бъдат винаги на разположение, осигурявайки интерактивно преживяване и придавайки стойност на живота ни, като се възползват от инструментите на социалните медии в техните маркетингови комуникации.
Мартин Линдстрьом
Като се има предвид значителният дял на марката на Лего, може да очаквате, че компанията трябва да има маркетингов бюджет в милиарди. Не е така. Всъщност маркетинговият бюджет на Лего е толкова скромен, че ако го запиша тук, сигурно ще си помислите, че е печатна грешка. Лего не говори самостоятелно; позволява на Лего маниаците да говорят за него.
Мартин Линдстрьом
Потребителят става все по-усъвършенстван в начина, по който получава и смила информацията - поради простата причина, че им е удобно да създават и поддържат свои собствени марки. Това е сгъстило техния "филтър" и в резултат ги е накарало да станат по-критични към рекламата и комуникацията.
Мартин Линдстрьом
Конкурентът е ценно фолио, което обединява компания отвътре и разширява границите на марката.
Мартин Линдстрьом
Всички тези марки и компании знаят, че за повечето от нас миналото винаги е по-добро от настоящето - просто защото сме програмирани да го правим. Това е един от най-хитрите трикове, които нашите собствени мозъци са измислили.
Мартин Линдстрьом
Дъгата е пощенска марка залепена за небето.
Мигел Отеро Силва
Вашата марка е вашето име, основно. Много хора не знаят, че трябва да изградят своята марка; Вашата марка е това, което ви държи в движение.
Мийк Мил
Значи това съм тук, за да стана. И изведнъж тази дума ме изпълва с марка тъга, която не съм изпитвал от детството. Тъгата, която изпитваш в края на лятото. Когато светулките изчезнат, езерцата са изсъхнали и растенията са увехнали, уморени от това, че са толкова зелени.
Огастин Бъроуз
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща