Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Купчина"
Мисля, че се справих доста добре, имайки предвид, че започнах с нищо освен купчина бяла хартия.
Стив Мартин
Когато купчина чаши се точи на ръба на масата и предупреждавате, че те ще се сринат на земята, в Южна Африка сте обвинени, когато това се случи.
Дезмънд Туту
Какво е човек? Мизерна малка купчина тайни.
Андре Малро
Спях с книгите си, натрупани на купчини в леглото ми, и понякога те бяха единственото нещо, което ме стопляше и винаги единственото нещо, което ме поддържаше жив. Книгите са най-добрата и най-лошата защита.
Шърман Алекси
Неприятно е да откриете, че това, което сте мислили за морални скрупули, внезапно изглежда не е толкова важно в лицето на купчина пари.
Джон Варли
Ти, разбира се, искаш да знаеш истината. Да събера две и две. Но две и две не винаги е равно на истина. Две и две може да се равнява на един глас зад прозореца. Две и две може да се равнява на вятъра. Живата птица на е купчина номерирани костички.
Маргарет Атууд
Непознатите, които говорят над купчини книги, не остават непознати за дълго.
Матю Пърл
Любовта е голямата награда и купчината боклук. Любовта е духовен корен и единственото нещо, което прави живота си струва да се живее. Любовта е малък вкус на винаги и голяма хапка на нищо. А любовта е всичко между тези крайности.
Робърт Фулам
За мен политиката е купчина трикове.
Трейси Морган
Ако решите просто да се оставите по течението, ще се озовете там, където тече течението, което обикновено е надолу, което често води до голяма купчина утайка и живот пълен с нещастие. В крайна сметка ще направите това, което правят всички останали.
Шон Кови
Без нас този свят ще е само купчина боклуци.
Брет Ийстън Елис
Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.
Уилям Шекспир
Всеки роман разказва някаква история, но животът не е история, а по-скоро е безформена купчина случки.
Дорис Лесинг
Хората, които живеят вътре в купчини за боклук - това не бива да се случва.
Абхиджит Банерджи
Този не е просто стар кон. В очите му има благородство, царствено спокойствие в него. Не олицетворява ли той всичко, което мъжете се опитват да бъдат и никога не могат да бъдат? Казвам ти, приятелю, има божественост в коня и особено в такъв кон. Бог го разбра точно в деня, когато ги създаде. И да намеря кон като този в средата на тази мръсна мерзост на войната, за мен е като да намеря пеперуда на купчина тор. Ние не принадлежим към същата вселена като създание като това.
Майкъл Морпурго
Избягвайте да наемете нещастни хора - хвърлете половината от купчината автобиографии в кошчето, без да ги четете.
Рики Джървейс
Без движение човекът се превръща в грозна купчина сива плът, защото никой няма способността да се поддържа жив ума си.
Сибиле Берг
Вътре в палатката, от купчина изхвърлени торби, като ръката на Господарката на езерото, стърчеше човешки крак, който се виждаше до коляното. Очевидно не е достатъчно Ескалибур.
Стюарт Макбрайд
Аз съм много методичен писател. Преди компютрите използвах купчини хартия и купища индексни карти.
Франк Перети
Не можете да очаквате мъж в купчина тор да мирише сладко.
Аравинд Адига
Не удряйте по купчина пресни лайна в горещ ден.
Хари С. Труман
Историите от детството оставят незаличимо впечатление и техният автор винаги има ниша в храма на паметта, от която образът никога не бива изхвърлен, за да бъде захвърлен на купчината боклук с неща, които са надраснали и надживели.
Хауърд Пайл
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща