Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вампир"
Не се страхувам от върколаци или вампири или обитавани от духове хотели, страхувам се от това какво истинските човешки същества правят с другите истински човешки същества.
Уолтър Джон Уилямс
Никога не съм срещал вампир лично, но не знам какво може да се случи утре.
Бела Лугоши
По времето когато другите момичета искаха да станат балерини, аз мечтаех да бъда вампир.
Анджелина Джоли
Всички писатели са вампири.
Джеймс Гандолфини
Във всяко поколение има избраник. Тя сама ще се изправи срещу вампирите демоните и силите на тъмнината. Тя е убиецът.
Джос Уедън
Само полицаите и вампири се нуждаят от покана да влязат в дома.
Кристофър Мур
Как би реагирал на кръст вампир мюсюлманин.
Ричард Матисън
Роботите трябва да отстояват себе си и да не се опитват да бъдат хора. Те трябва или напълно да ни унищожат, или да ни предпазят от извънземни и вампири и пирати.
Даниел Х. Уилсън
Перфектен материал за срещи, помисли си тя. Вампир със социалния еквивалент на пътната ярост.
Дж. Р. Уорд
Всяка фантастика за вампири преоткрива вампирите според собствените си нужди. Вземете това, което искате.
Джос Уедън
Влязох в апартамента му, без да ме поканят, което е напълно добре, ако не си вампир.
Лиза Лутц
Аз съм вампирът в собствените си вени.
Шарл Бодлер
Малка техническа бележка: не слагайте вкъщи неонови лампи. Човек изглежда като вампир."
Кристина Кофта
Колкото и популярна да е Коледа, тя би била още по-голяма, ако имаше вампири.
Анди Боровиц
Не се примирявайте с някой, който не се отнася с вас като с принцеса, защото всъщност сте. Без побойници и осквернители, без енергийни вампири.
Плъм Сайкс
В края на краищата истинският джентълмен вампир не трябва да има навика да показва зъби без причина.
Робърт МакКамън
Емоционалните вампири изсмукват енергията от вас. Искам да помислите за вампирите в живота си, хората, които ви карат да се чувствате изтощени, несигурни или просто ядосани. Не е нужно да се придържате към тези хора. Можете да ги премахнете от живота си, точно както правите със захарта.
Сара Готфрид
Сякаш Сокс са минали през стадиона, забивайки залози през гнилото, потънало в паяжини сърце на всеки един призрак, вампир или фен на Янки.
Стюарт О'Нан
- Не можеш да живееш с чудовища - поклати глава Глен. - Нито с нацистите, нито с вампири, нито със самия дявол.
Ф. Пол Уилсън
Има вампири и вампири, и не всички от тях пият кръв.
Фриц Лейбър
Бях ударен от вампир, индийско момиче и панда... Би трябвало да съм във видео игра.
Адам Рекс
Югославяните продължават да зимуват. Югославяните са виртуален феномен. Югославяните са спомен. Не само миналото. Има още и живи. По-точно живеещи. Нещо като вампири.
Владислав Баяц
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща