Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Любител" - страница 2
Не съм любител на биографии. Не обичам да пиша за себе си.
Уоле Шоинка
Така че белите мъже скоро ще изчезнат. Също така, белите хора са твърде любители на мобилните телефони и в края на краищата мобилните телефони унищожават мозъка. Известен факт. Мобилните телефони причиняват рак на мозъка и намаляват потентността, японците специално ги измислиха, за да накарат мозъка и яйцата на белия човек да изсъхнат едновременно.
Аравинд Адига
Бъдете любители на света, това е единственият начин да оцелеете в него.
Хорст Екерт (Янош)
Разликата между любителите на секса и наркоманите е, че първият наркотик се произвежда от самия организъм.
Юрий Нестеренко
Чингис хан е бил любител, ученик в сравнение със Сталин. Кремълската клика води безмилостна война срещу тяхната страна и срещу техния народ.
Виктор Кравченко
Каква е разликата между спортистът-любител и професионалистът. Любителят, работи, стремейки се към определени резултати. А професионалистът, работи стремейки се към резултати, умножени по пари. Това е просто начин да печели.
Виталий Кличко
Любителят винаги... е малко като далтонист: не вижда истинските цветове.
Владимир Шитик
Да имаш смелостта да мечтаеш означава да следваш призванието си днес, по някакъв начин, въпреки фактите в живота ти, които изглеждат непреодолими препятствия. И тогава, ако платното ви е недовършено в момента, в който умирате, поне ще умрете като художник, а не като любител, който говори за това как тя или той наистина би искал да живее.
Алберто Вилолдо
Разбрах, че съм любител. Прекарах живота си, преструвайки се на нещо, което не бях.
Джеймс Алтъчър
Най-възторжените любители на кучета биват самотни неврастеници или обидени от нещо хора.
Иван Ефремов
Дикенс е любител на хората; наслада на човешки същества.
Клеър Томалин
Не е нужно да ставате веган. Можете да станете страстен, вдъхновен от растенията любител на боб!
Крис Кар
Родителите ми бяха любители на книгите и ни отгледаха по начин, който разглеждаше свободата и подривната дейност като незаменими.
Лейла Слимани
Защо мислите, че милениалите са толкова любители на храната? Това е начинът, по който се отнасят един към друг.
Лидия Матичио Бастианич
Добра новина за любителите на портокалите: приемът на цитрусови плодове е свързан с намален риск от инсулт.
Майкъл Грегър
За щастие, хората не са отговорни за създаване на злото. Злото се е родило в ангелския свят. За наше щастие, ние сме жертви на злото, а не негови създатели. Разбира се, ние сме направили много за усъвършенстването, разпространението, рекламата и оправдаването му. Но всичко това не е било без съдействието на демоните, защото те са лидери на злото, любители на всякакви нечистотии и лукави проводници на всяка мръсотия.
Андрей Ткачов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща