Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Любител"
Любителите и познавачите на музиката не се раждат такива, а се изграждат. За да заобичаш музиката е нужно преди всичко да я слушаш.
Дмитрий Шостакович
В любовта, както и във спорта, статуса на любител внимателно трябва да се охранява.
Робърт Грейвс
Любителите на животните често са склонни да бъдат мизантропи или самотни и затова те прехвърлят обичта си върху създанието, което е в техния контрол.
Пол Теру
Ние не можем да уловим реалността въз основа на нашите ограничени възприятия и незначителна сила. Затова искаме да използваме интелигентността си, за да поддържаме правилно ума, за да го предпазим от поглъщане от сетивата. Искаме да използваме интелигентността си, за да се отворим за получаване на божествена намеса. Искаме да използваме интелигентността си, за да разберем наистина как да станем истински любители на Господ.
Бхакти Тиртха Свами
Както и многото глухи, той беше страстен любител на операта.
Александър Куприн
Мразя всички спортове така яростно, както любителите на спорта мразят здравия разум.
Хенри Луис Менкен
Живот - това е пиеса, в която твърде често оставаме любители.
Кармен Силва
По мое време имаше много надарени любители. Повечето деца сега свирят фантастично добре. Мисля, че сега има толкова много групи, които може да стигнат до там, но това е по-трудно пътуване.
Ник Мейсън
Обичам те. Ще те обичам, докато звездите не се разпаднат, което е заплаха по-малко на празен ход, отколкото обикновено за любителите на раздяла.
Робин Маккинли
Лично аз не съм много любител на римейковете.
Хидео Коджима
Като професионален журналист, който въпреки това защитава "народния" интернет, аз съм щастлив да се състезавам срещу хилядите любители блогъри там, които докладват и коментират същите истории, които правя и аз.
Дъглас Рушкоф
Малко са усилията, по-благоприятни за смирение от тези на преводача, който се опитва да съобщи неприемлива красота. И все пак, ако не се опитаме, нещо уникално и никога надминато ще престане да съществува, освен в библиотеките на няколко любознателни любители на книгите.
Едит Хамилтън
Това, че сте любител на виното, означава, че се интересувате повече от качеството, отколкото от количеството.
Жан-Клод Кариер
Любителите на думите нямат място, където трябва да се върши честна работа.
Карен Есекс
Любителите, които се взират в колоритна реклама нямат нищо общо с тези, които са заинтересувани към покупка.
Клод Хопкинс
Всеки майстор е започнал като любител.
Ралф Уолдо Емерсън
Живота – игра, в която даже гордите професионалисти в края на краищата се оказват жалки любители.
Борис Крутиер
Любителят на книгите е миньор, който търси злато.
Катлийн Норис
Любителите на ангажимента ще се страхуват да правят планове за следващия уикенд, да не говорим за шест месеца след това!
Матю Хъси
Задълбавам се в студени случаи, като ровя в интернет за някакви дигитални трохи, които властите може да са пренебрегнали, след което споделям теориите си с около 8000-те любители на мистериите, които посещават блога ми редовно.
Мишел Макнамара
Ако имах моя избор, книгите нямаше да се пишат на английски, а на изключително труден таен език... Този план щеше да има предимството да изплаши всички любители автори, пенсионирани политици, селски лекари... които нямаше да имат търпение да научиш тайния език.
Робъртсън Дейвис
Славеят мълчи нощем. Какво можете да направите - той е любител на съня.
Сей Шонагон
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща