Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Външност"
Прекарах първите четиринадесет години от живота си убедена, че външността ми е ужасяваща. Юношеството е болезнено за всички, знам, но моето беше доста странно.
Ума Търман
На кого сте нужни, ако у вас няма нищо друго, освен външност?
Джони Деп
Външността на жената - каквито и да са силата или широтата на нейния ум, каквато и да е важността на нейните занимания - винаги ще бъде или подкрепа, или препятствие в историята на нейния живот.
Ан дьо Стал
Ако носите дрехи, които не ви подхождат, значи сте жертва на модата. Трябва да носите дрехи, които ви придават по-добра външност.
Вивиан Уестууд
Опитваме се да оправим толкова много външността, но контролът ни върху външния свят е ограничен, временен и често илюзорен.
Матийо Рикар
Всички казват, че външността и парите нямат значение. Но аз още не съм срещал момиче, което да се влюби в беден уродлив старец.
Родни Дейнджърфийлд
Хубавата външност не е всичко, но прибавяйки и чар и светът ще е в краката ви.
София Лорен
Приятелите си избирам по хубавата им външност, познатите си - заради доброто им име, а враговете си -заради техния ум. Човек трудно може да подбира съвсем точно враговете си. А сред моите врагове няма нито един глупак. Всички са достатъчно интелигентни и затова ме ценят.
Оскар Уайлд
Външността и маниерите са по-изразителни, от колкото думите.
Самюел Ричардсън
Жените могат да устоят пред любовта на мъжа, пред неговата слава, пред неговата красива външност, пред неговото богатство, но не е по силите им да устоят пред неговото красноречие, ако то е обърнато към тях.
Уилки Колинс
Може да се свикне с грозна външност, но с небрежността - никога.
Коко Габриел Шанел
Обичам своите недостатъци. В това число и тези, които са свързани с моята външност. Не ме дразнят бръчки около очите, тънки устни, както и факта, че зъбите ми не блестят като бели униформи на войници на парад.
Кирстен Дънст
Толкова сме се вторачили във външното и повърхностното, че сме забравили, че не външността определя истинската ни същност.
Ричард Бах
Моята външност ми е донесла не само триумфи и поклонения от мъжете, но и много страдания.
Мишел Мерсие
Нужно е да имаш нещо повече, отколкото просто външност. Трябва да имате вътрешно чувство за привличане.
Приянка Чопра
Наистина, фундаменталната, крайна загадка - единственото нещо, което трябва да знаете, за да разберете най-дълбоките метафизични тайни - е следното: че за всяка външност има вътрешност и за всяка вътрешност има външна страна и въпреки че те са различни, те вървят заедно.
Алън Уотс
Империализмът има могъща външност, но под нея се крие прогнила същност - понеже не се ползва от поддръжката на народа. Народът от цялата страна и народите от целия свят, сплотявайки се заедно и провеждайки пълна подготовка, ще разгромят всяка провокация на американския империализъм.
Мао Дзедунг
Това което е добро за едни е зло за други. Но и във вълшебните приказки също има разлика между феите и вещиците - това е въпрос на възраст и външност.
Умберто Еко
Любезните обноски са за външността ни това, което здравият смисъл е за духа ни.
Франсоа дьо Ларошфуко
Странната външност все още не е признак на зло. Не физиономиите правят хората добри или лоши.
Марк Чаран Нютън
Външностите са там, за да бъдат игнорирани, защото най-големите сърца може да се намират в най-малките и най-невероятните създания. Тези, които не успяват да погледнат отвъд повърхността, никога няма да срещнат истинска добродетел – нито в другите и със сигурност не в себе си.
Маркус Хайц
Бог гледа сърцето и не бива да съдим по външния вид... но ние все още живеем на земята и всички тук гледат външността, защото само Бог вижда вътрешността.
Нанси Лий Демос
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща