Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мечтател"
Той беше мечтател, мислител, умозрителен философ... или както би се изразила жена му, идиот.
Дъглас Адамс
Да, аз съм мечтател. Мечтател е онзи, който намира пътя си само на лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора.
Оскар Уайлд
Имам толкова много фантазии да съм домакиня. Предполагам, че съм мечтател...
Мерилин Монро
Мечтите имат само по един собственик в даден момент. Ето защо мечтателите са винаги самотни.
Ерма Бомбек
Всяка голяма мечта започва с мечтател. Винаги помни, че вътре в теб са силите, търпението и страстта да достигнеш звездите, да промениш света.
Хариет Тъбман
По-добре да бъдеш мрачен мечтател, отколкото безмозъчен купонджия.
Кърт Кобейн
Може и да съм мечтател, но не съм единственият.
Джон Ленън
Тази вечер се обръщам към всички вас за това кои сте наистина: магьосници, русалки, пътешественици, авантюристи и магьосници. Вие сте истинските мечтатели.
Брайън Селзник
Лидера трябва да бъде прагматик и реалист, но трябва да говори езика на мечтател и идеалист.
Ерик Хофер
Мечтите на великите мечтатели никога не се изпълняват, те се предават на другите.
Алфред Норт Уайтхед
Мисля, че съм малко мечтател. Не ми харесва реалността на живота да се натрапва много върху живота ми.
Хюго Уивинг
Ако сте готови да вървите по пътя на мечтателя, всичко останало става възможно.
Джаред Лето
Мечтателите са сами.
Ерма Бомбек
Децата са родени актьори. Наблюдавайте ги. Ако детето няма играчка ще намери пръчка и ще започне да играе с нея. Децата са велики изобретатели и мечтатели.
Клинт Истууд
Фрои видя глупостта на мечтателите и реши, че би искал да умре толкова глупав. С мечта в сърцето си за възможностите, а не с верига от безнадеждност.
Мелина Маркета
Стив беше гений и мечтател. Аз никога не съм искал да го заменя. Той е незаменим. Аз съм това, което съм. Съсредоточен съм над това, да бъда отличен CEO (главен изпълнителен директор) на Apple.
Тим Кук
Когато бях дете, баща ми всъщност нямаше много надежда за мен. Той мислеше, че съм мечтател; не мислеше, че ще имам нещо. Майка ми също.
Франк Гери
Някои може да кажат, че не трябва да повдигаме нови различия между хората; не трябва да издигаме нови граници, по-скоро трябва да накараме старите да изчезнат. Но мъжете, които мислят по този начин, са симпатични мечтатели; и идеята за родна земя все още ще процъфтява, когато прахът от костите им ще изчезне безследно във ветровете. Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Жена, която обича книги, има душа на мечтател, като всяка история, която е чела, е изтъкана в своя собствена.
Алисън Ричман
Няма нищо лошо в това, да бъдеш мечтател. Мисля, че мечтите са също толкова важни колкото и реалността.
Лана Дел Рей
Мечтите имат само по един собственик. Затова мечтателите са самотни.
Уилям Фокнър
И така, желанието за мечтателя е отправна точка. Мечтите не се раждат от безразличие, мързел или липса на самоувереност.
Наполеон Хил
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща