Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инженер" - страница 2
Бог е хакер, а не инженер.
Франсис Крик
Днес учените, технолозите, бизнесмените, инженерите не носят лична отговорност за последствията от своите действия.
Бил Джой
Постоянно сме принудени да правим избор между неща, чиято истинска стойност все още е неизвестна. Напуснахте медицинската си професия, за да служите на страната като войник. Или може би като лекар или инженер ще донесете по-голяма полза?
Волфганг Шрайер
Механикът е просто инженер в сини дънки.
Даниел Х. Уилсън
Основното заключение на работата, която отнема години на изучаване на учени и инженери, всички от които бяха разглеждани от връстници като истински технически експерти, беше, че тези, които не са допринесли творчески в своята област, нямат естетически интереси извън тясната им област.
Дейвид Епстийн
Винаги стоях далеч от студийната среда, доколкото е възможно. Но просто исках да видя дали мога да работя в един. Не е лесно. Достатъчно е само да имам помощник на инженер, за да ми е неудобно. С повече от един човек в стаята се чувства странно.
Джак Уайт
Като семантичен инженер вашата работа е да назовете частите и да затегнете гайки и болтове. Предлагам ви да се върнете в офиса си и да го направите - веднага!
Джон Слейдек
Аз съм инженер, а не политик.
Едуард Сноудън
Китай не може да привлече най-добрите и най-ярките от цял свят. Това е етнически определена нация, обратното на имигрантска нация. Не виждате много американски инженери, които се опитват да бъдат китайски граждани.
Ейми Чуа
Хората са склонни да използват умствени преки пътища. Те може да знаят, че не трябва да дават определена информация, но страхът да не бъдат добри, страхът да не се появят невежи, страхът от възприеман авторитет - всичко това са тригери, които могат да бъдат използвани от социалния инженер, за да убеди лице, което да отмени установените процедури за сигурност.
Кевин Митник
Социалните инженери се забулват в наметало на правдоподобност.
Кевин Митник
Не създадохме големи, авангардни отдели за софтуерни изследвания, изолирани от и със слаба връзка с дизайнерите и инженерите, отговорни за създаването и доставката на истинските продукти.
Кен Косиенда
Имаше една лаоска поговорка, която наричаше учителите инженери на душата.
Колин Котрил
Цялото германско семейство се беше събрало за погребението, сякаш всички се страхуваха от посмъртна проверка на присъствието на стария главен инженер.
Кристина Тот
Нормалният здрав човек - студент, професор, инженер, подполковник, лекар, ръководител на компания е склонен да мисли за себе си не просто като за професионалист, а като за ас, даже ако това не е така.
Ленард Млодинов
Като знам какви инженери произвеждаме, ме е страх да ходя и на лекар.
Ангел Балевски
Навъди се много учен свят, много инженери... Но го гледаш – триъгълен човек се пъхнал в квадратна дупка и хлопа...
Петко Йотов
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща