Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Инженер"
Човек трябва да внимава за инженерите - те започват с шевни машини и завършват с атомната бомба.
Марсел Паньол
Всички инженери са високофункциионални аутисти, които нямат представа как нормалните хора правят неща.
Кори Доктороу
Не успях по някои предмети в изпита, но приятелят ми мина във всички. Сега той е инженер в Microsoft и аз съм собственик на Microsoft.
Бил Гейтс
[Инженерът] трябва да притежава познания за много клонове на обучение и разнообразни видове обучение, тъй като по негова преценка цялата работа, извършена от другите изкуства, се подлага на изпитание. Това знание е рожба на практиката и теорията.
Витрувий
Инженер - това е човек, който може да обясни, как работи едно или друго устройство, но не може да обясни защо то не работи.
Маргарет Тачър
Дядо ми беше инженер, който изобрети автоматичния пилот за самолети.
Темпъл Грандин
Инженерът и по-общо дизайнерът се занимава с това как трябва да стоят нещата - как трябва да бъдат, за да постигнат цели и да функционират.
Хърбърт Саймън
Инженерството стимулира ума. Децата лесно се отегчават. Те трябва да се измъкнат и да си намърсят ръцете: да правят неща, да демонтират неща, да оправят нещата. Когато училищата могат да предложат това, ще имате инженер за цял живот.
Брус Дикинсън
Педагогът е инженер на човешката душа.
Михаил Калинин
Никога не бих говорила само за да бъда социална. Сега, да седнете с куп инженери и да поговорите за най-новите системи за формоване на бетон, това е наистина интересно. Говорейки с бихевиористи на животни или с някой, който обича да плава, това е интересно. Информацията ми е интересна. Но говоренето в името на разговора ми се струва доста скучно.
Темпъл Грандин
Диверсифицирането в достатъчна степен между несвързани рискове може да намали портфейлния риск до нула. Но финансовите инженери трябва да знаят, че това не е вярно за портфолио от свързани рискове.
Хари Марковиц
Исках да стана инженер или да получа магистърска бизнес степен. Но имах възможност да правя филми, когато бях на около 25 и това беше чудесен начин да се изразя.
Долф Лундгрен
Докато има война, трябва да бъдеш военен, а когато войната приключи, трябва да бъдеш инженер.
Александър Фадеев
Мога да вляза в LinkedIn и да потърся мрежови инженери и да изляза със списък със страхотни цели за фишинг, защото те обикновено имат администраторски права в мрежата. След това влизам в Туитър или Фейсбук и ги подмамвам да направят нещо и имам привилегирован достъп.
Кевин Митник
Първоначално исках да бъда учител, а след това щях да стана инженер и да строя мостове и магистрали, но доста скоро отидох в света на бизнеса. Никога не съм успял да бъда учител, освен по различен начин.
Луис В. Герстнер
Бъдете човечни: ако синът ви не прави разлика между цветовете, направете го критик на изкуството, а не железопътен инженер.
Реми дьо Гурмон
Писателите са инженери на човешката душа, а инженерните на писателите са критици.
Славомир Мрожек
Инженер - човек, способен да вземе теорията и да прилага към нея колела.
Леонард Луис Левинсън
За съжаление съм инженер. Винаги си мисля каква е задачата и как да я свърша? И някои от задачите ми са доста обширни, доста размити и доста фънки, но това е начинът, по който мисля.
Майкъл Портър
По професия съм инженер, така че винаги съм се интересувал от инженерство и технологии, но също така силно се интересувам от свойствата за самостоятелно изграждане и извън мрежата и как това би ни повлияло по отношение на начина на живот.
Анди Грифитс
Първо правило за инженерство; пазете се от прототипи. Заедно с това, избягвайте всичко, направено от инженер, който няма всичките си пръсти.
Саймън Грийн
Много от инженерите, с които съм интервюирал, са работили по технология за обратно инженерство. Това е отличителен белег на Зона 51.
Ани Джейкъбсън
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща