Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рок" - страница 2
Аз бих искала да бъда рок звезда, солистка на група, ако не бях модел. Бих пътувала в автобуса със своята група и изнасяла концерти. Това е планът ми за следващият живот.
Кейт Мос
Живеех в район, където имаше много рок музиканти и редовно се събирахме в нашите студия.
Кен Хенсли
Как разбрах, че рокът е навсякъде? Тогава, когато хора, които са пътували по Амазонка, ми разказаха, че децата на местните жители, са перяли дрехите в реката пеейки "Wind Of Change"
Клаус Майне
Много хора казват, че приличам на рок звезда или дизайнерски пънк. Но се кълна, че работата е издълбала лицето ми. Това са часовете, стресът и натискът. Не се опитвам да изглеждам така.
Марко Пиер Уайт
Когато започнахме, не не си мислехме за това, че ще пробием по радиото. На нас ни беше безразлично, какво ще кажат хората за нашата музика и за нас. Ние просто изчезнахме и свирихме рок.
Ангъс Йънг
Рок звездите не са измислили прегарянето. Те просто го правят по-шумно.
Роб Шефийлд
Очевидно рокът нямаше представа за златната средна.
Силвана де Мари
Въпреки че съм запален потребител на съвременна музика от ранните си тийнейджърски години, светът на рок музиката винаги е бил на някаква дистанция - слушам я, чета за нея, говоря за нея, но съм имал малък или никакъв контакт с неговите обитатели.
Уилям Бойд
Не можете да научите талант, но можете да научите хората как да четат усилено и да имитират ходовете на писателите на рок звезди, така че в крайна сметка да натрупат набор от умения.
Бенджамин Пърси
Когато чуете шефовете да говорят за най-добрите си продавачи, те често ги наричат рок звезди. Това е най-високата похвала, която шефът ви може да даде на някой от вашия екип.
Джефри Гитомър
Повечето търговци биха искали да мислят за себе си като рок звезди, но те не проявяват талант, който да отговаря на тяхното определение.
Джефри Гитомър
Рок звездите, както всеки друг, трябва да проявяват дисциплина и да предприемат последователни добри действия.
Джефри Гитомър
Прокълнах се не само, че съм забравил да изключа телефона си, но съм си мислил, че да имаш мелодия на звънене рок музика е страхотно.
Клер Лазебник
По това време Карло си бе изработил интонация, която трябваше да звучи като Гласа на Рока, както сам я определяше; идеята му бе да смайва хората и да ги кара да осъзнават рока като явление.
Джак Керуак
Разликата между поп и рок музиката е, че попът те кара да повярваш, че всичко е наред, а рокът – че нищо не е наред, но можеш да го поправиш.
Боно
Повечето вестникарски материали за рока се правят от хора, които не могат да пишат, интервюиращи индивиди, които не могат да говорят, и са предназначени за публика, която не може да чете.
Франк Запа
Идвало ми е на моменти да си тресна главата и да се откажа. Който работи и прави неща, които да достигнат до хората ще бъде оценен, независимо дали прави джаз, поп, рок и фолк музика. Няма скандал с Азис. Имаше един показан среден пръст на едно мероприятие и той си знае за какво.
Камелия
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща