Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рок"
Наричат ме Боно и аз съм рок звезда.
Боно
Подозирам, че границата между рок звезда и психично болен човек е нищожно малка. На мен ми се харесва да съм изрод, защото е готино.
Брайън Молко
Не можете да ме арестувате. Аз съм рок звезда!
Сид Вишъс
Бях първият човек, който имаше пънк рок прическа.
Вивиан Уестууд
Рок - това е способноста да донесеш свобода по света, в разума на хора.
Тейлър Момсен
Имам много еклектичен вкус в музиката, но когато става въпрос за концерти, обичам да ходя на рок концерти.
Фран Дрешър
Много рок групи са наистина легенда в собствения си ум.
Дейвид Лий Рот
Хората ми казват, че аз не мога да се обличам, като фея. И аз обикновено казва, че аз съм в рок група, и мога да правя всичко, което искам!
Ейми Лий
На всеки пет минути има нова хит рок група или певец, но с кънтри музиката имате един хит и тези хора ви обичат завинаги.
Кени Роджърс
Знаех думите на 25 рок песни, затова ме взеха в групата. "Long Tall Sally" и "Tutti-Frutti" ме вкараха. Това беше моето прослушване.
Пол Маккартни
Не искам да бъда рок звезда. Не вярвам в рок звездите. Ако наистина изследвате какво се случва с това, да сте рок звезда, аз съм избегнал това наистина добре.
Тед Нюджънт
Всичко правим за вас: каквито песни пеете, такава ще бъде и нашата страна... Рок е не тогава, когато всичко е наред, а тогава, когато нещо е лош! За това трябва да се пее и говори.
Юрий Шевчук
Аз съм просто принцеса на рок сцената.
Ейми Лий
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Рокът е антитеза на политиката. Рокът никога не ляга с политиката в едно легло. Защото, вместо това, да се мисли за политика, усилете по-силно Rolling Stones... или, в краен случай, мен!
Алис Купър
Ако нямаш понятие от блус, няма смисъл да се захващаш с китарата и да свириш рок или какъвто и да е друг популярен музикален стил.
Кийт Ричардс
Понякога оргазмът е по-добър от свиренето на рок пред публика. Понякога свиренето на рок пред публика е по-добро от оргазъм.
Мик Джагър
Не издържам на рок музика, особено сутрин!
Мик Джагър
Простота - ето това е ключът към всичко! Както в живота така и в рок музиката.
Ричи Блекмор
Рок звездите получават ключове от стаи, а аз визитки.
Томас Фрийдман
В широкия спектър на изкуствата рядко се припокриват два свята - литературният и този на рок музиката.
Уилям Бойд
Изказването за това, че рокът е мъртъв - пълна глупост.
Били Джо Армстронг
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща