Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кралица" - страница 2
Това беше половин рожден ден на кралицата, празник, който кралството отпразнува с по-голяма пламенност от всеки друг, с изключение на действителния рожден ден на кралицата, който беше празник, толкова свят, че дори църквите бяха затворени.
Адам Гидуиц
Ако една жена признае силата си, тя може да се представи в парцали и хората ще я разпознаят като кралица.
Бет Кери
Играта на шах. Предполага се, че мъжете са го измислили и става въпрос за война, мъже и опустошения, храброст и гений на командване и раздвижване на парчета и... Не. Това е бракът. Кралицата се мести навсякъде, където пожелае.
Бил Козби
Писмата на Брюнхилде показват, че кралицата, чрез нейното посредничество и съдебен опит, е знаела, че публично афишираните чувства всъщност просто отговарят на очакванията на обществото.
Брюно Дюмезил
Кралица Виктория - смесица от национална хазяйка и актриса.
В. С. Притчет
Не вярвам в строги диети или в гладуване; яжте три пъти дневно. Вярвам в яденето на добра закуска, добър обяд и лека вечеря. Яжте закуска като крал, яжте обяд като кралица и яжте вечеря като бедняк. Крайната ви цел е да ядете всички основни групи храни в тези три различни хранения.
Денис Остин
Спрете да мислите като принцеса и бъдете кралица.
Джесика Кори
Аз съм кралица на пиките, аз съм оса, която ужилва, аз съм тъмната змия. Аз съм неуязвимото животно, което преминава през огън и не е изгорено.
Елена Феранте
Мирът е дълг, привилегия и прерогатив на кралицата...
Елизабет Чадуик
Никой не искаше да остарее или да изглежда беден. Беше важно да се скрие, да се преодолява. Това бяха националните забавления: поддържане на външния вид. Нямаше значение дали няма пари, или страната се разпада: важното беше да си красива, да се стремиш към корона, да си кралица на нещо... на карнавала, на града, на страната. Да бъдеш най-високият, най-красивият, най-безмозъчният.
Карина Сайнс Борго
Ади ми дава надежда, защото въпреки че животът й се разпадна, когато блогът на Саймън разкри най-голямата й грешка, тя събра нещата отново – по-добре от преди. Тя е по-силна, по-щастлива и много по-близка до сестра си. Ади е кралицата на вторите шансове и точно сега наистина се нуждая от напомнянето, че те съществуват.
Карън Макменъс
Капиталистическият двигател е първо и последно двигател на масовото производство, което неизбежно означава и производство за масите... Именно евтиният плат, евтиният памучен и копринен плат, ботушите, автомобилите и така нататък са типичните постижения на капиталистическото производство, а не като правило подобрения, които биха означавали много за богатия човек. Кралица Елизабет притежаваше копринени чорапи. Капиталистическото постижение обикновено не се състои в осигуряването на повече копринени чорапи за кралиците, а в това да ги доближат до фабричните момичета.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Натали би казала, че за кралицата е по-важно да внуши страх, отколкото да предизвика любов.
Кендар Блейк
Увереността е силата, която управлява света. Смесена с доза чар, тя има силата да произвежда всичко - от кралиците на бала до президентите.
Кирстен Милър
Мъжът мечтае да намери всичко в една жена - любовница, домакиня, кралица и момиче Това са четирите основни прояви на женската енергия, четирите основни състояния на жената.
Лариса Ренар
Хората не искат да ме виждат как правя секс... Аз съм кралицата на "целувката, флирта, разтапянето". А след това на "Ухуу! Добро утро, тигре!"
Джулия Робъртс
Веднъж господин Дьо..., който се бе любил с немски принцеси, ме попита: "Смятате ли, че господин Дьо Л... наистина е спал с госпожа Дьо С...?" Отговорих му: "Но той дори не се стреми към подобно нещо. Той е развратник, който обича леките момичета повече от всичко и не го крие?" - "Младежо - каза ми той, - не се заблуждавайте. По този начин именно човек печели кралици."
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща