Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жанр" - страница 2
Писал съм в много жанрове, това е вярно, и не съм сигурен, че винаги е служил добре на кариерата ми.
Сара Пинбъра
Това е прикрита благословия, защото те оставиха голяма празнота в техния музикален жанр и това отвори малка дупка, за да се поберем там.
Съли Ерна
Вероятно най-доброто обяснение за моя успех и за успеха на други писатели в Интернет е, че навлизаме в жанр или ниша, която трябва да бъде запълнена, а не е.
Такър Макс
Бях късно цъфнал. Бях на 38, когато излезе първата ми книга, и на 43, когато излезе първият ми криминален роман. Имах история, която можеше да бъде разказана само като криминална. Мисля, че жанрът е добър; той се занимава с фундаменталните въпроси за живота и смъртта. Проблемът е, че има твърде много лоши криминални истории.
Хокан Несер
Смятам, че се опитвам да пробия земята. Определено се опитвам да създам свой собствен жанр тук... Опитвам се да разказвам истории по много нов и забавен начин.
Бен Мезрич
Израснах в жанр - на уестърни, шпионски трилъри, научно-фантастични, фентъзи романи, романи на ужасите. Особено романи на ужасите.
Бенджамин Пърси
Актьорството е просто развитие на това, с което съм се занимавал, когато съм бил дете и съм играл нека кажем, на каубои и индианци. За мен не винаги е важно, в какъв жанр е киното, ако сценария е добър.
Бил Наи
В исторически план тантра обозначава определен стил или жанр на духовни учения, които започват да добиват известност в Индия преди около петстотин сто години - учения, които утвърждават приемствеността между Духа и материята.
Георг Фойерщайн
Пънкът е отношение, а не жанр, възрастова група или период от време. Интересното е да се опитваме да дефинираме блуса и пънка по различни начини. Те са много близки братовчеди.
Джак Уайт
Не ме интересува толкова много за жанровите етикети. Склонен съм да пиша в различни жанрове.
Кен Лиу
Любимият ми жанр са красиво написани книги от всякакъв жанр. Можем ли да направим такъв жанр?
Кристин Кашор
Обичах да пиша романите на Спелман, но никога не съм имал план да пиша само в един жанр.
Лиза Лутц
Няма причина писателят да не изследва и използва различни жанрове.
Лиза Лутц
Хората, които никога не биха се присмивали на научната фантастика и мистериите за убийства, нямат проблем да прокълнат целия романтичен жанр, без да прочетат и една книга.
Лорън Уилиг
Една от основните ни човешки нужди е да намерим партньор, с когото се надяваме да останем до края на живота си. Често намирате същото търсене в други жанрове. Мистериозният роман има романтичен подсюжет. Литературните романи често се фокусират върху тази връзка, но често не завършват добре.
Лорън Уилиг
Човечеството е създало и поддържа това богато разнообразие не заради самото него, а защото всеки тип, всеки жанр може да каже нещо, което другите не могат.
Никола Георгиев
Много привидно критични репортажи всъщност са в жанра на учтивите усмивки.
Кеворк Кеворкян
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща