Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Прегръдка"
За популярността, аз винаги съм си мислил, че може да се сравни с кокетка - колкото повече я ухажваш, толкова по-вероятно тя ще се изплъзва от прегръдките ти.
Джон Тайлър
Ние имаме нужда от 4 прегръдки на ден за да оцелеем. Ние имаме нужда от 8 прегръдки на ден за поддържане. Ние имаме нужда от 12 прегръдки на ден за да растем.
Вирджиния Сатир
Прегръдките имат огромна полза - особено за децата.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Ключът към оцеляването на свободата в съвременния свят е прегръдката на множество идентичности.
Тимоти Гартън Аш
Промяната е във въздуха, тъй като старите модели отпадат и се появяват нови енергии. Съзнателно освободете това, което трябва да бъде освободено, и приветствайте с пълно прегръдка новостта, за която сте се молили и толкова богато заслужавате.
Мариам Уилямсън
Ти прошепна пълното ми име и ние заспахме в прегръдките си и си спомням как на следващата сутрин те нямаше, изчезна напълно и нищо в леглото ми или в къщата не можеше да докаже обратното.
Юнот Диаз
Първото изречение на книга е ръкостискане, може би прегръдка.
Джумпа Лахири
Животът без музика е немислим. Животът без музика е академичен. Затова моят контакт с музиката е тотална прегръдка.
Ленард Бърнстейн
Проблемът с това да се оженят за актьор е, че те взимат в прегръдките си, държат те близо и ти казват колко са прекрасни.
Шели Уинтърс
Знаеш ли, храната е такава - това е прегръдка за хората.
Рейчъл Рей
Той вдигна Раиса в прегръдките си и я целуна, сякаш беше първата, последната и единствената му.
Синда Уилямс Чайма
Когато бях заседнал преди години на работа, която мразех, единственият ми приятел беше обществената пейка. Докато досадните сутрини се проточваха, как копнеех за обедния час, когато щях да мога да избягам от мъченията в офиса и да се разходя до двора на църквата и в утешителната дървена прегръдка на една от пейките в нея.
Том Ходжкинсън
О, да, в Америка има много страхотна храна. Но бързото хранене е също толкова разрушително и зло, колкото се получава. Той празнува манталитет на леност, удобство и весела прегръдка на храната, за която знаем, че ни боли.
Антъни Бурдейн
След неговите целувки и прегръдки се чувства, че без тях тялото ми ще се разпадне на парчета.
Франческа Лия Блок
Не трябва да се чувствате виновни, че отделяте време за себе си. От време на време всеки има нужда да си даде голяма мечешка прегръдка и да се поглези с TLC.
Шон Кови
...За всеки човек идват периоди на трудности. Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото...
Ванга
Обичам да казвам, че оръжията не са за убиване. Те са за прегръдка.
Бети Уилямс
Не се опитвай да ме заключиш в прегръдката си като в клетка. Тъкмо така ще ме оттласнеш да изхвърча на простор. Остави ме да бъда всичко, което сама не зная още за себе си. Какво от това, че съм противоречие? Нека да бъда като любовта - неуловима, променлива, неподчиняваща се никому за нищо!"
Блага Димитрова
Дори и най-трудните за разбиване яйца ще имат приятни, меки моменти, когато се чувстват влюбени. Обикновено те ще искат да бъдат по-привързани физически по отношение на прегръдките и целувките и ще се чувстват по-защитни към вас.
Матю Хъси
Хората бяха изплашени, но го показаха по странни начини. Вкъщи хората щяха да плачат и да правят много публични групови прегръдки. В Уексфорд хората просто агресивно се преструваха, че нищо не се е случило.
Маурийн Джонсън
Любовта може да има най-дългите ръце, но все пак може да не достигне до прегръдка.
Меган Макафърти
Защо винаги искаш да тичаш след онзи, който бяга след прегръдка, и да изтласкаш този, който се е вкопчил в теб?
Нанси Удруф
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща