Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Порода" - страница 2
Мисля, че днешните млади жени са особено мощна порода. Те ще поемат още по-големи предизвикателства, поради което постигането на лично овластяване е толкова важно за тях. Тези жени ще заемат позиции със значителна власт, ще притежават повече бизнеси и ще оформят обществената политика.
Мери Поуп Озбърн
Княгинята не може да бъде бивша, както и не може да има бишв санбернат. Това е порода, майчица, а не длъжност.
Михаил Тал
Беше мрачно и пусто място, поне така се чувстваше, но може би не по друга причина, а по начина, по който познаването породи селективна слепота за онези неща, които представляват интерес или важност.
Р. Дж. Елъри
Но никой никога не е забравял нищо, не наистина, макар че понякога се преструваха, когато им беше удобно. Спомените бяха постоянни. Скърбящите остават тъжни дори с течение на времето, но щастливите никога не могат да бъдат пресъздадени - не и със същата радост. Споменът породи собствена особена скръб. Изглеждаше толкова несправедливо: времето трябваше да превърне и тъгата, и щастието в източник на болка.
Рохинтън Мистри
Често обвиняваме породата, но според мен не е породата, а собственикът. Собственикът трябва да бъде водачът на глутницата и да осигури упражнения, дисциплина и след това обич. Ако направите това, ще имате мило, любящо и уравновесено куче - без значение от каква порода!
Сизар Милан
Не породата прави добър спътник. Всички кучета са страхотни компаньони.
Сизар Милан
Голяма грешка е, когато енциклопедиите казват "лоялен" – това куче, тази порода има тази способност да бъде лоялен, да бъде куче за един човек. Не съм съгласен с това. Мисля, че всички кучета са честни, всички имат почтеност, всички кучета са лоялни и всички те са способни да те обичат. Не идва от породата. Идва от кучето.
Сизар Милан
Породата е сред най-маловажните неща за едно куче. По-важно е да намерите куче със съвместима енергия и нужди, което ще се впише в начина ви на живот.
Сизар Милан
Хората със силни породи се опитват да контролират, защото кучето им е етикетирано като агресивно или опасно. Това ни казва колко невежи сме, въпреки че обичаме кучетата.
Сизар Милан
Не приемайте удоволствието за щастие. Те са като различни породи кучета.
Хенри Уилър Шоу
Няма нищо лошо в създаването на работни места. Лошото е да породите илюзията, че магически ще върнете икономиката от 1970 г., че ще отворите отново въглищните мини.
Дейвид Ремник
Всички видове хазарт, от бинго до бакара, са доброкачествено забавление за повечето хора, пристрастяващо към малцина и способно да породи нежелани странични ефекти за обществото.
Джейкъб Уайсбърг
Живота - дело във висша степен прогресивно, и главните движещи пружини на този стремеж са съсредоточени в мислите и стремежите към по-доброто, това е най-здравословно и нормално, организирани от представители на нашата порода.
Дмитрий Иванович Писарев
Баща ми беше мъж и аз познавам добре цялата им порода.
Елизабет Гаскел
Има породи ловни кучета, които никога не са толкова щастливи, колкото когато се чуе пистолет. Но не и коли. Изглежда, че тази порода, работила толкова дълго време като другар на човека, е научила, че такива остри, дивашки звуци могат да означават нараняване.
Ерик Найт
Не вярвам, че човечеството някога ще се сблъска с проблеми, с които не може да се справи. Струва ми се обаче, че нескромното желание да кибернетизира всичко може да породи нелепи ситуации.
Иля Варшавски
Всички имаме чувство за ниво. Може вече да не се основава точно на класа, но все още имаме усещане за това, на което имаме право. Хората избират партньори, които са почти равни по външен вид. Красивият а се жени за красив, грозният за грозен. В ущърб на породата.
Карън Джой Фаулър
Хората от шоубизнеса са особена порода. Други такива няма на света.
Катрин Зита-Джоунс
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща