Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Утро"
Едно днес струва две утро.
Бенджамин Франклин
В сладостта на приятелството нека има смях и споделяне на удоволствия. Защото в росата на малките неща сърцето намира своето утро и се освежава.
Джубран Халил Джубран
Че в утрото ще изгрее слънце е хипотеза; а това значи, че ние не знаем, дали ще изгрее или не.
Лудвиг Витгенщайн
Няма нищо по тъжно от това да се събудиш в коледното утро и да осъзнаеш, че вече не си дете.
Ерма Бомбек
Всяко утро при събуждането ти си длъжен да кажеш: Аз виждам, аз чувам, аз се движа, аз не страдам! Благодаря! Живота е прекрасен!
Жул Ренар
Много трудно е вечер да си спомниш какво е било утрото - променя се осветлението и се променя и възприятието на това, което виждаш.
Иля Еренбург
Прекарвам най-щастливите си часове в четене на Ведантични книги. Те са за мен като светлината на утрото, като чистия въздух на планините - толкова прости, толкова верни, ако веднъж се разберат.
Макс Мюлер
За всеки от нас ще има утро, което няма да види.
Чък Норис
Възрастта не носи автоматически мъдрост. Може да донесе знания. Но мъдростта не е крем, с който да можеш да се намажеш вечер, а на утрото да станеш по-мъдър.
Жана Моро
Всеки ден отивам в своето студио, пълен радост, вечерта, когато съм задължен да го оставя в тъмнина аз не мога да дочакам утрото, че отново да отида.
Уилям Адолф Бугеро
Всяко утро пишете списък на нещата които трябва да направите днес. Направете ги.
Джон Пирпонт Морган
Има такива дни, когато аз мога да говоря с всеки за всичко. Просто защото утрото е било добро.
Питър Джаксън
Мнозинството от нас приличат на петела, който си въобразява, че слънцето става всяко утро единствено заради това, че да послуша, как той пее.
Джеръм К. Джеръм
Нужно е да бъдеш пълен идиот, че да напишеш пиян в социалната мрежа някое глупаво съобщение. На утрото се събуждаш и разбираш, че с кариерата ти е свършено.
Джордж Клуни
Най-ценното качество в живота е вечно младото любопитство, неутолено от годините и възраждащо се всяко утро.
Ромен Ролан
Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.
Хавиер Бардем
Да се събудиш в онази пустинна зора беше като да се събудиш в сърцето на опал. ... Вижте пустинята в хубаво утро и умрете - ако можете!
Гертруд Бел
Утрото е майка на творчеството.
Ленард Коен
Оптимист - това е човек, който точно знае, до колко лош може да бъде света; а песимиста отрива това отново всяко утро.
Питър Устинов
Утрото ни връща в героичната епоха.
Хенри Дейвид Торо
Няма нищо по-прекрасно, от природата в ранно утро.
Винсент ван Гог
Сезоните се завръщат, но не се връща деня или сладкото докосване на вечерта или утрото.
Дейвид Хърбърт Лорънс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща