Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Късметлия" - страница 2
Късметлиите генерират собствено щастие чрез четири основни принципа. Те са умели да създават свои собствени шансови възможности, да вземат щастливи решения, като се вслушват в интуицията си, създават самоизпълняващи се пророчества чрез положителни очаквания и приемат устойчива нагласа, която превръща лошия късмет в добър.
Ричард Уайзман
Нещастните хора са затънали в рутините. Когато видят нещо ново, те не искат никаква част от него. Късметлиите винаги искат нещо ново. Те са готови да поемат рискове и достатъчно спокойни, за да видят възможностите на първо място.
Ричард Уайзман
Късметлии създават, забелязват и действат според възможностите в живота си. Да бъдеш на точното място в точното време всъщност е да си в правилното състояние на ума.
Ричард Уайзман
Връщането от работа, чувствайки се вдъхновено, сигурно, изпълнено и благодарно, е естествено човешко право, на което всички ние имаме право, а не модерен лукс, който могат да намерят само няколко късметлии.
Саймън Синек
Ако проучите въпроса достатъчно дълбоко и широко, ще откриете, че щастието убягва на почти всички хора, въпреки факта, че те вечно го търсят. Малцината късметлии и успешни са тези, които са спрели да търсят само с егото и са позволили търсенето да бъде насочено навътре от висшето Аз. Само те могат да намерят щастие, неопетнено от недостатъци или недостатъци, Върховно благо, което не е допълнителен източник на болка и скръб, а безкраен източник на удовлетворение и мир.
Пол Брънтън
Вярно е, че животът е пълен с нещастия, но късметлия е този, който знае как да използва идеите, които могат да го направят креативен. Времето е най-добрият от всички филтри, а идеите са най-доброто от всички богатства.
Свами Рама
Никога не приемайте, че някой е късметлия или нещастник поради начина, по който изглежда нещата.
Ани Кейгън
Вярвам, че жена ми трябва да е вкъщи и да гледа децата ми, да готви и чисти. Тя е много привилегирована жена да има съпруг като мен. Не всеки е в нейното положение, но тези, които са, са големи късметлии. Това е моето мнение.
Тайсън Фюри
Който вярва в своя късмет, е късметлия.
Фридрих Хебел
Босна винаги е била място за напускане, бягство, изгонване и всички късметлии, които напускат, бягат или са изгонени, и ако дотогава не са знаели какви са, стават босненци в момента, в който се установят някъде другаде в един свят, по-щастлив от Босна.
Джевад Карахасан
Наистина се радвам на компанията на децата си... Не съм от хората, които казват "Да, децата ми са мои приятели", това е ужасен вид майка, но имам щастието, че има моменти, в които го правят искат ме наоколо и се чувствам късметлия, че ме пуснаха в техния свят.
Джейн Голдман
Току-що извадих късмет от много добри хора. В живота ми и чрез приятели, и в музиката това наистина ме прегърна и се грижеше за мен. Аз съм късметлия.
Джон Гордън
Парите не ви правят специални, а ви правят късметлии. Бъдете щедри, бъдете луди, бъдете скандални.
Ева Енслър
- Представете си, аз съм такъв късметлия: на четиридесет години не бях спечелил пари, нито врагове.
Елена Яковлева
Хаосът ражда шансове - поне за малкото късметлии и винаги е било така.
Ерик Х. Клайн
Късметлията живее с пари, нещастният без, а негодника за.
Жорж Елгози
Всички хора по света са способни на демократично развитие. Някои хора по света не са достатъчно късметлии, за да се заяждат с наистина лошо политическо лидерство и с наистина лоши политически институции.
Кондолиза Райс
- Ти си късметлия! - Не, ти си късметлия,- не се съгласи Пол. - Бих искал също да ги видя да растат. - В тази игра няма победители.
Лейла Слимани
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща