Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Популярност"
Метричната система така и не се задържа в САЩ, освен ако не броим увеличаващата се популярност на 9 милиметровите куршуми.
Дейв Бари
Властта и популярността са вид тумор, който, нараствайки, убива чувствата на своята жертва.
Хенри Адамс
Президентството е повече от конкурс за популярност.
Ал Гор
Живеем в силно конкурентно общество, всеки от нас се опитва да надмине другия по богатство, популярност или социален престиж, в облекло, в училищни оценки или голф резултати. [...] Човек често се изкушава да каже, че конфликтът, а не сътрудничеството, е великият ръководен принцип на човешкия живот.
Самюъл Хаякава
Популярност - умението търпеливо да слушаш, как мъже хвалят своите жени, а жените се оплакват от мъжете си.
Хенри Луис Менкен
Добротата означава най-висока степен на популярност.
Хайнрих Ман
Не мисля, че филмите трябва да се снимат заради зрителите, парите или популярността. Филмите според мен е нужно да се снимат заради красотата, и това, струва ми се, е най-добрият начин да бъдеш искрен в своята работа.
Микеланджело Антониони
Популярността не трябва да бъде мерило в политиката. Ако всичко зависеше от популярност, в сената биха седели Доналд Дък, Кърмит и Мис Пиги.
Орсън Уелс
Нищо не носи такава популярност, както прощаването на своите врагове.
Френсис Бейкън
Аз имам глупави филми, но не виждам проблем в това. Нима трябва да престана да бъда себе си заради популярността.
Кевин Костнър
Популярността е натиск, но той помага да станеш по-добър.
Майли Сайръс
Популярността не е лидерство.
Ричард Марчинко
Смешното е, че идеята за популярност - дори използването на думата "популярен" - е нещо, което почти отсъстваше от живота ми от прогимназията. Всъщност отличителният белег на живота след прогимназията изглежда беше загубата на популярност като основна грижа.
Сюзън Орлийн
Има цена за популярността. Критиците търсят вашите слабости, недостатъци, всичко, което кара работата да изглежда като случайност и да не изглежда достойна за цялото внимание, което получава.
Тери Макмилан
Има слава без популярност и има популярност без слава.
Едмон дьо Гонкур
Популярната тенденция е да се вслушва одобрително в най-крайните изявления и твърдения на политици и оратори, които търсят популярност, като декларират собствената си държава правилно във всичко, а другите държави грешат във всичко.
Илайхю Рут
На онези, които надават вой срещу моята безчовечност и жестокост, ще отговоря, че войната си е война, а не кампания за търсене на популярност.
Уилям Шърман
Популярността е хубаво нещо в първите два месеца и мъчение през останалото време.
София Лорен
Когато си на върха, мнозина искат да те изблъскат от пиедестала, и можеш да се задържиш само в случай, ако ти точно знаеш, че си на върха на популярността не просто така, а защото си го заслужила.
Джесика Симпсън
О, сладко е да се пие от великата чаша на популярността, но е тежко, когато тя се счупи.
Алфонс Доде
Не бъркайте лидерството със стремежа за популярност. Съсредоточете се върху мисията и върху убеждаването на хората ви да се съсредоточат върху мисията.
Алън Акселрод
Даже покера е надминал шахматът по популярност, а това е позор.
Анатолий Карпов
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща