Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Юмрук" - страница 2
В спора най-често се раждат юмруците.
Веселин Георгиев
Страхливецът напразно удря с юмрук гърдите си, за да събере смелост; нея трябва да я имаш още преди това и само да я укрепяваш в общуването с тези, които също я имат.
Дени Дидро
Любовта е като живак върху дланта. Дръж си пръстите отворени и ще го задържиш. Стисни юмрук и той ще се разхвърчи на всички посоки.
Дороти Паркър
Аз съм трепереща бъркотия от ханша до коляното. Има ужасна жега, разхлабеност във вътрешността ми, която ме кара да искам да пробия юмруци между бедрата си. Това е объркващо чувство - някъде между диария и секс - тази мъка е почти генитална.
Ан Енрайт
В кампусите, където либералите все още управляват с железен юмрук, феминизмът е безопасен като град, в който няма жени шофьори. Това е единственото нещо, което подкрепям за Саудитска Арабия, между другото.
Майло Янопулос
Страхът е като стиснат юмрук: за разлика от отворената ръка, той изисква енергия.
Райнхолд Меснер
Даването на скок започва нашата връзка с Бог. Той отваря юмруците ни, за да можем да получим това, което Бог има за нас.
Ранди Алкорн
Винаги сте се представяли за най-суровия юмрук на империята, нали, Корболо Дом? Сякаш жестокостта е добродетел.
Стивън Ериксън
Сядам, стискам юмруци и ми се иска да имам някого, когото мога да победя.
Тара Съливан
Силният заплашва с пръст, слабият - с юмрук.
Василий Головачев
Баща ми каза и ме научи, че думата може да удари по-силно от юмрука.
Владимир Кличко
Аз винаги държа моите цветя в стиснат юмрук.
Ерик Хофер
Опитайте се да пробивате бетонна стена всеки ден с юмрук и в един момент ще спрете да чувствате болка.
Коджи Сузуки
Разумът, като парашутите, функционира по-добре, когато е отворен, но като юмруци по-силно удря, когато е затворен.
Л. Е. Модезит-младши
Това е красив свят за хората, които залагат на юмрука.
Лорън Оливър
Ние ще държим нашите ръце, те трябва да отпуснат техния юмрук.
Хилари Клинтън
Не се нахвърляйте върху доброто – то може да се окаже с юмруци.
Валентина Беднова
Мъже, не се страхувайте да обичате. Жената иска да бъде домакиня? Дайте й тази възможност. Тя иска да се развива професионално - радвайте се заедно с нея на нейните успехи. Стреми се да бъде покорна - уважавайте нейното смирение. Опитва се да бъде равностоен партньор - оценявайте нейното неравнодушие. Мъжът е глава на семейството - това е очевидно и неоспоримо. Но то не е в умението да удариш масата с юмрук и да и извикаш: "Разбра ли". Става въпрос за грижа и доброта. Не във възможността да вземеш надмощие в спора и да докажеш своето, а в способността да избягваш конфликти. Мъжът във всяко семейство е центърът на стабилността, мира и спокойствието. Жената не е в състояние да поеме тази роля, мъжът няма право да се отказва от нея.
Владимир Пучков
Държи юмрук в джоба си.
Квинтилиан
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща