Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гей" - страница 2
Вече не можеш просто да сложиш гей в малка гей кутия.
Нийл Патрик Харис
Страшно съм впечатлен от разнообразието от гей роли.
Нийл Патрик Харис
Вие сте насочени да разкриете тайни, които вече не могат да бъдат запазени от гражданите на Гея, бунтувайки се в унисон срещу действията, предприети срещу вас и планетата, на която живеете. За тази цел знайте, че имате помощта на Светлите сили на Вселената във всеки момент. Духовните ви водачи нежно ви насочват към пътеките, но вие упражнявате свободна воля, за да решите дали ще се впуснете в пътуването или ще изберете да се вкопчите в инерцията си, страхувайки се от промяна.
Патриша Кори
За голямо огорчение на лекарите, тестостеронът не прави гей мъжете хетеросексуални. Щайнах, който кастрира хомосексуалисти и им имплантира нов комплект тестиси от хетеросексуални мъже, също се провали в това начинание.
Ранди Епстайн
Фактът, че сега има гей мъже и жени, които могат открито да служат на страната си, е нещо прекрасно.
Роб Халфорд
Това, от което Русия наистина се нуждае, не са правата на гейовете, а правата на човека и върховенството на закона.
Робърт Зубрин
Когато си комик, все едно си роден гей. Това е, което искате да правите всяка вечер, когато другите ви приятели са навън през нощта, отиват на партита.
Сара Силвърман
Хомогенността вероятно е необходима стъпка в процеса на социализация за гейовете, които толкова дълго са били изолирани и сами.
Фредерик Мартел
Не е моята победа, тя е твоя и твоята и твоята. Ако гей може да спечели, това означава, че има надежда, че системата може да работи за всички малцинства, ако се борим. Дадохме им надежда.
Харви Милк
Винаги съм искал да съм гей, да съм просто 100 процента гей - поради толкова много причини. Номер 1, това означава, че ще знам кой съм. Номер 2, би било много по-лесно за мен да бъда приет от хората, защото нося перуки и рокли в интернет, и съм женствена и всички тези неща. Би било много по-лесно да си просто като "Да, аз съм гей". Но аз не съм.
Шейн Доусън
Има много излизащи видеоклипове на хора, които са гейове или лесбийки, и те са толкова уверени. Но това ме разплака, защото не съм това. Не знам кой съм на 100 процента.
Шейн Доусън
Ако един мъж не е женен до тридесет и пет години, значи той е или гей, или умен.
Ърни Зелински
Комфортно хранене или чиста алчност? Най-вероятно смес от двете. Парчета торта или бисквити или шоколад биха могли моментално да подсладят киселината на живота ми. Ако цял ден сте били наричани гей на детската площадка, торта, когато се върнете у дома от училище, предлага утеха. Приказна торта, разбира се.
Дейвид Уолямс
Ако създателите на карикатури умишлено или неволно дават на децата идеята, че гейовете са част от голямото, щастливо човешко семейство, това е добро, а не лошо.
Джейкъб Уайсбърг
Лятното слънце грее, но слабо, нивите напразно се стремят да изглеждат гей; Но когато съм щастлив в Него, декември е приятен като май.
Джон Нютън
Той харесва Робърт толкова много, че Саймън не иска да признае пропастта между тях. Фактът, че и двамата са гейове, в очите на Саймън ги прави равни. Но за Саймън е лесно да скрие, че е гей. И не можеш да скриеш расата, особено след като почти всички в Кастро са бели.
Клоуи Бенджамин
За да постигнеш успех като композитор на Бродуей, трябва да си евреин или гей. Аз съм и двете.
Ленард Бърнстейн
Гей активистите твърдят, че тъй като не се абонирам за политическия им дневен ред, аз съм хомофоб, което означава, че имам психично разстройство - защото това са фобиите.
Лора Шлезинджър
С нетърпение очаквам да си родя дъщеричка. Ако не стане веднага, ще продължа да опитвам, дори да трябва първо да родя шест момчета. Дай Боже едно от тях да се случи гей, та да мога да развивам женската му половина.
Аланис Морисет
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща