Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Показ"
Всеки човек по улиците на Ню Йорк е тип. Градът е един голям театър, където всички са на показ.
Джери Рубин
Опитът показа, че търговията с Изтока е ключът към националното благосъстояние и влиятелност.
Честър Артър
Мисля, че бях първият, който показа, че един дизайнер може да бъде като рок звезда, че хората трябва да обичат вашата мода, но също така да поставят вашето име заедно с вашата мода.
Роберто Кавали
Меси на Световната купа 2014? Той показа защо е най-добрият играч в света. Беше удоволствие да го видя как играе.
Алесандро Дел Пиеро
Ако трябваше да придобием Божията гледна точка, дори за момент, и да погледнем начина, по който преминаваме през живота, трупайки, трупайки и излагайки на показ нещата си, бихме изпитали същите чувства на ужас и съжаление, които изпитва всеки нормален човек, когато гледа как хората в приют безкрайно си удрят главите в стената.
Ранди Алкорн
Не мисля, че всички сгради трябва да са емблематични, но историята на света ни показа, че културите изграждат емблематични сгради за основните си обществени сгради.
Франк Гери
Той беше виждал пистолет само веднъж, по-малък на бедрото на онзи стар помощник, пистолет, който винаги е смятал, че е по-скоро за показ. Той натъпка шепа смъртоносни патрони в джоба си, мислейки как всеки може да сложи край на живота си и разбирайки защо подобни неща са забранени. Да убиеш човек трябва да е по-трудно, отколкото да размахаш тръба в тяхната посока. Трябва да отнеме достатъчно време, за да може съвестта да ви попречи.
Хю Хауи
Това е религия, доколкото, след като ни показа хода на обикновената еволюция, тя също така ни предлага и съветва метод за съкращаване на този курс, така че чрез съзнателно усилие да можем да напредваме по-директно към целта.
Чарлз Ледбитър
Този експеримент показа, че LSD-25 се води като психоактивно вещество с необичайни качества и сила.
Алберт Хофман
Ние показахме, че нашият народ наистина умее лесно да разграничава желанието за новост, за обновление от политическите провокации, които си поставят само една цел - да унищожат руската държавност и да узурпират властта. Руският народ показа днес, че подобни сценарии няма да работят на наша земя. Няма да минат!
Владимир Путин
Парите никого не са направили глупак; те просто са показали глупостта на показ.
Франк Хъбард
Дори най-престъпните страсти често се вадят суетно на показ; завистта е боязлива и страмна страст, затова никой не се осмелява да я признае.
Франсоа дьо Ларошфуко
Хилари Клинтън не показа никакви индикации за спиране на вълната от ислямска имиграция или спиране на хладнокръвието ни и подчинение на исляма. Тези неща са директни заплахи. Не само за културата, но и за живота на гейовете в Америка.
Майло Янопулос
Нежен месар, който ми показа, че ценността на плътта е в любовта.
Анджела Картър
Ноар показа на зрителя свят, в който живеят очарователни убийци, корумпирани полицаи, а доброто и злото буквално вървят ръка за ръка, като в някои случаи са напълно неразделни и неразличими.
Андрей Василченко
...които са били травмирани, това може да бъде монументален скок на вярата, но ние можем да се възстановим от травмата; наистина опитът ми да помагам на други да се излекуват от травма ми показа, че това възстановяване е вродено.
Питър Левин
Докато растях, напълно забравях факта, че мама ме учи на всичко това. Но моментално осъзнах последния й урок, който беше скрит в нейните бележки и писма. Докато ги четях, започнах да разбирам, че в крайна сметка ти си единственият, който може да направи себе си щастлив. По-важното е, че мама ми показа, че никога не е късно да разбереш как да го направиш.
Рут Райшил
Приятелството с октопод – каквото и да означава това приятелство за нея – ми показа, че нашият свят и световете около него и в него са пламнали с нюанси на блясък, които не можем да проумеем.
Сай Монтгомъри
Един стар поет никога не трябва да бъде хващан с неговата техника на показ.
Стенли Кюниц
Възможно е човешката раса да не е готова за свобода. Въздухът на свободата може да е твърде рядък, за да го дишаме... Парадоксът изглежда е, както Сократ показа отдавна, че истински свободният индивид е свободен само до степента на собственото си самообладание. Докато онези, които не искат да управляват себе си, са осъдени да намерят господари, които да ги управляват.
Стивън Пресфийлд
Пингвинът ми показа колко важно е да се надяваш.
Том Мичел
Теоремата на Питагор показа, че формите и съотношенията се управляват от принципи, които могат да бъдат открити. Това предполага, че след време може да бъде възможно да се разработи структурата на целия космос.
Уил Бъкингам
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща