Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Залог" - страница 2
Когато Хитлер обявява война на Съединените щати, той се обзалага, че германските войници, израснали в Хитлеровата младеж, винаги ще се бият с американските войници, възпитани в бойскаутите. Той загуби този залог. Момчетата скаути бяха научени как да намират изход от собствените си проблеми.
Стивън Амброуз
Сякаш Сокс са минали през стадиона, забивайки залози през гнилото, потънало в паяжини сърце на всеки един призрак, вампир или фен на Янки.
Стюарт О'Нан
В края на краищата идвам от хора, които коронясват всеки, който вземе най-големия залог. Каквото и да е било, винаги съм споделял съдбата на тези хора.
Тахсин Юджел
Всички вече сме професионалисти. 1) Появяваме се всеки ден 2) Появяваме се независимо какво 3) Оставаме на работа цял ден 4) Ангажирани сме в дългосрочен план 5) Залозите за нас са високи и реални 6) Приемаме възнаграждение за нашите труд 7) Не се отъждествяваме прекалено с работата си 8 ) Владеем техниката на работата си 9) Имаме чувство за хумор за работата си 10) Получаваме похвала или обвинение в реалния свят.
Стивън Пресфийлд
Когато срещнем съвпадение на Имаго, възниква тази химическа реакция и любовта пламва. Всички други залози, всички други идеи за това какво искаме от партньор, са изключени. Чувстваме се живи и цели, уверени, че сме срещнали човека, който ще оправи всичко.
Харвил Хендрикс
Времената изискват смелост. Времената изискват упорита работа. Но ако изискванията са големи, това е така, защото залозите са още по-високи. Те са не по-малко от бъдещето на човешката свобода, което означава бъдещето на цивилизацията.
Хенри Хазлит
Една нация може да приеме, че добавянето на думите "под Бог" към нейния залог за вярност дава доказателство, че нейните граждани действително вярват в Бог, докато всичко, което наистина доказва, е, че вярват в "вярването" в Бог.
Хюстън Смит
Бях сам в пустинята, лешоядите летяха над мен и всички залози бяха срещу мен. Казаха, че съм мъртъв.
Бенедикт Уелс
Бъди винаги малко гладен - залог за мъдрост, ситоста е причина за сънливоста.
Газали
Когато играеш в такива игри, където залогът е живот, подозренията винаги остават.
Джеймс Кейн
Зависим от всякакъв вид винаги търси по-нови, по-интензивни преживявания. След известно време той изгражда имунитет към прилив на усещания, който получава от зависимостта си. Той търси по-големи височини, по-високи залози.
Джеймс Лавгроув
Ако правиш политика по правилния начин, вярвам, че всъщност можеш да направиш живота на хората по-добър. А почтеността е минималния залог за влизане в играта.
Джо Байдън
Позволете ми да ви кажа какво буквално казах на всеки световен лидер, с който съм се срещал, и съм ги срещал с всички: Никога, никога, никога не е било добър залог да залагате срещу Америка. Имаме най-добрата бойна сила в света.
Джо Байдън
Но може би никога няма да има достатъчно, за да задоволим акционерите, които очакват да спечелят стократно първоначалния си залог от двадесет милиарда долара.
Дъглас Рушкоф
Предприемачите са по-склонни да успеят, ако могат да присъстват, докато представят идеите си. Става въпрос за поддържане на присъствие по време на големи предизвикателства - моменти с много високи залози с някакъв компонент на социалната преценка. Всеки ги има, независимо дали са предприемачи или не.
Ейми Къди
Скоростта придава устойчивост на велосипеда. А за мен скоростта е залог за безопасност.
Ален Бомбар
Един урок е, че ако искате да предвидите избирателната активност, трябва да попитате дали поне един кандидат привлича високи нива на ентусиазъм - а не дали залозите са високи или дори се възприемат като високи. Това отговаря на историческия модел.
Кас Сънстейн
От гледна точка на демократичната легитимност е проблем, ако половината електорат или близки до него откажат да гласуват, не на последно място защото може да не чувстват голям залог в целия процес.
Кас Сънстейн
Това е нещото: Наистина не ни беше грижа. Свят без любов също е свят без залог.
Лорън Оливър
Знам кой няма да стане световен шампион - Бразилия. И ще ви кажа защо? Много букмейкъри ще бъдат източени чрез залозите. В момента всички залагат огромни суми на Бразилия и логично този отбор няма да стане шампион.
Сашо Диков
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща