Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Залог"
Често училището е най-добрият ви залог - може би не за образование, но със сигурност за защита от атака на неживите.
Макс Брукс
Добрите истории се движат от конфликти, напрежение и високи залози.
Уилям Ландей
Осъден престъпник, който има силни семейни връзки, залог в общността и образование, може да получи пробация, докато мъж, който има малко семейни връзки, малък дял в общността и малко образование, може да получи десетгодишна присъда за същото престъпление.
Джо Байдън
Знаете ли, няма нищо по-важно от образованието, защото никъде другаде залозите не са по-големи; нашето бъдеще зависи от качеството на образованието на децата ни днес.
Арнолд Шварценегер
Залог за добри отношения разбирайки моята любов е способността да се обсъждат проблеми.
Джесика Алба
Когато той спечели залога, аз казвам на Григс, че ще ми отнеме цял живот, за да спестя два трилиона долара, а той ми казва, че ми дава само седемдесет години.
Мелина Маркета
Както го виждам, ние всички сме свързани и споделяме залог в нашето колективно бъдеще. Всички сме част от една по-голяма картина. Силно насърчавам бизнесмените навсякъде по света да поемат лична отговорност, да останат свързани със собствената си интуиция и уникален потенциал, да работят упорито, да се справят с реалността, но не се отказват.
Шари Арисон
Децата са наши създания, които са залог за нашето безсмъртие. Всички други достижения в нашият живот не могат по никакъв начин да се сравнят с щастието да видим, как от нашите деца израстват достойни хора.
Бенджамин Спок
Ако се върнете и направите този залог, Бог ще излекува сърцето ви тази вечер.
Бени Хин
Майка ми смяташе, че залогът за успеха се крие в кожата. За разлика от нея не бях индийска красавица, но в страна, където живеят хора, чиято кожа има цвят на кафе, моята беше като чай с много мляко. Ценен, прекрасен цвят.
Рани Маника
Важното е да продължите да играете, да играете срещу слаби противници и да играете за големи залози.
Уорън Бъфет
Добрият ябълков пай е залог за домашно щастие.
Джейн Остин
Колкото по-уверено правите залог върху човешката глупост, толкова повече шансове имате за успех.
Лион Фойхтвангер
Внимавай, може би си залог в чужда лотария!
Станислав Йежи Лец
Очакване на важни събития, флиртуване с перспективи и възможности - ето това е залог за най-интересното в живота...
А. С. А. Харисън
Засаждането на дървета винаги е утопично начинание, струва ми се, залог за бъдещето, на което сеятелят не очаква непременно да стане свидетел.
Майкъл Полан
Бракът по любов е единственият залог за щастие, в този случай, разбира се, когато и двете страни имат средства.
Мария Еджуърт
Какво има за губене във вярата? Ако греша и смъртта е краят, тогава какво загубих? Нищо. Ако Библията е вярна и аз не вярвам, когато умра, отивам в ада. Ти си математикът, кажи ми - не е ли залог, който си заслужава?
Махтоб Махмуди
Мисля, че когато социалните залози за хората са по-високи, начинът, по който се представяте, понякога може да изглежда така, сякаш ще повлияе на съдбата ви. Защото, ако другите хора ви гледат по определен начин, те ще искат да ви помогнат и в крайна сметка ще имате кариера.
Рейчъл Къшнър
Хората, които нямат емоционален залог в дадено решение, могат да видят какво трябва да се направи по-рано.
Андрю Гроув
Трябва да се преструвате, че сте на 100 процента сигурни. Трябва да предприемете действия; не можете да се колебаете или да хеджирате залозите си. Всичко по-малко ще осъди вашите усилия на неуспех.
Андрю Гроув
Хората правят също толкова грешки, когато залозите се увеличат, може би повече.
Ричард Талер
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща