Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Документ"
Започнах да преподавам в Ню Йорк, защото трябваше да остана в Съединените щати и нямах изрядни имиграционни документи, така че работата в университет беше начин за разрешаване на проблема.
Мануел Пуиг
Американската конституция е най-великият управленски документ и с около 7000 думи, почти най-краткият.
Стивън Амброуз
Историята на човечеството може да се представи в изопачен вид само защото по-ранните хора не са могли достатъчно внимателно да съхраняват документите си.
Тур Хейердал
Тъй като Новият Завет предоставя основния исторически източник за информация за възкресението, много критици през XIX век атакуват надеждността на тези библейски документи.
Джош Макдауел
Напълно разбираемо е, че Маркос имаше пари. След споразумението от Бретън Ууд той започна да купува злато от Форт Нокс. Три хиляди тона, после четири хиляди. Аз имам документи за тези седем хиляди тона. Маркос беше толкова предвидлив. Той притежава всичко. Странно e; Америка няма да го разбере.
Имелда Маркос
На нас ни е нужна напълно очевидна информация: документи, касаещи разузнаването, войни и масивни финансови измами. Защото те засягат твърде много хора.
Джулиан Асанж
Документът не предоставя точния брой пениси, изядени от патици, но авторът казва, че през годините е имало достатъчно, за да се създаде популярна поговорка: "По-добре да се прибера вкъщи или патиците ще имат какво да ядат."
Мери Роуч
Това, което се случи след публикуването на нашия документ, беше, че през следващите 40 години хората казаха, добре, сега знаем отговора на въпроса за капиталовата структура при идеални условия.
Мъртън Милър
Новият завет не е исторически документ.
Реза Аслан
Документът е може би 5 процента емпирична информация и 95 процента спекулации, някои от които вероятно опетнени от пожелателно мислене.
Саймън Кузнец
В много по-рано класифицирани документи, свързани с дейности в базата, думите "Зона 51" са удобно затъмнени. Винаги има евфемизъм за това - като "изпитателното съоръжение" или "базата" - но никога "Зона 51".
Ани Джейкъбсън
Пиша нехудожествена литература в този стил на трилър. Имам всички факти; Изследвам го. Имам хиляди страници съдебни документи... Опитвам се да вляза в моите истории.
Бен Мезрич
Поставянето на документи под контрол ме кара да се чувствам по-контролиран от живота си като цяло.
Гретхен Рубин
Сега, когато четете някакъв исторически документ, винаги го оценявате в светлината на историческия контекст.
Джош Макдауел
Обичахме да убиваме времето и бяхме усъвършенствали няколко начина за това. Обикаляхме коридорите, носейки документи, които посочваха някаква бизнес мисия, докато в действителност търсехме безплатни бонбони.
Джошуа Ферис
Облакът все още е само куп сървъри, собственост на някой или нещо, на чиито решения и компетентност трябва да се вярва. Това се отнася за всичко - от Google Документи до Gmail: Публикуването на нашите данни наистина означава да ги поставим "там".
Дъглас Рушкоф
Думите са свидетели, които често говорят по-силно от документите.
Ерик Хобсбом
Имам документи следователно съществувам.
Малкълм Бредбъри
Когато всички приемат една лъжа, насаждана от партия, ако във всички документи се пее една и съща песен, тогава тази лъжа се намества в историята и се превръща в истина.
Джордж Оруел
Ако някой ми беше показал документите за това как ще изглежда животът ми след пет години, щях да кажа, "Не. Това не е мястото, където искам да отида."
Ан Патчет
Властта иска да ни номерират, а не наименувани, картирани и не само да помним нашето име, адрес, телефонен номер, цел, социалноосигурителен номер, ПИН и така нататък. Властта има основателни причини. Докато имаме документи, ние сме съгласувани.
Майкъл Пай
Английският дъжд се чувства задължителен, като работа с документи. То овлажнява вече проклетите дни и хлъзга камъните.
Маурийн Джонсън
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща