Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Фаза"
Навлизаме в нова фаза в човешката история - тази, в която ще са необходими все по-малко работници, за да произвеждат стоките и услугите за световното население.
Джеръми Рифкин
Демократичният стремеж не е съвсем скорошна фаза в човешката история. Това е човешката история.
Франклин Делано Рузвелт
Всички велики цивилизации, в своите ранни фази, се дължат на успехи във война.
Кенет Кларк
Хората постоянно ме питат дали съм бременна, но не ми харесва да говоря за това твърде много. Просто мисля за това като следващата фаза. Ще видим.
Марая Кери
Идеята, че можем да се защитим само ако сме готови да защитим другите, със сигурност би трябвало да принадлежи към детската фаза на социалното образование.
Норман Ейнджъл
Смятах, че всяка фаза от живота е краят. Но сега, когато моят възглед за живота е повече или по-малко фиксиран, вярвам, че промяната е чудесно нещо. Всъщност това е единственият истински абсолют в света.
Филип Джонсън
Много от нас преживяват фаза на промяна, отхвърляйки остарелите модели и освобождавайки се от старото, като преминаваме към новото. 2012 година е важна за човечеството, ключова година. Потенциалът за това съществува в самия факт, че мнозинството от нас копнеят за промяна.
Шари Арисон
По-значителната фаза трябва да означава сериозен политически диалог.
Аун Сан Су Чи
Не вярвам в професионалните дисиденти. Мисля, че това е просто фаза, като юношеството.
Аун Сан Су Чи
Основната цел на астрологията не е толкова да ни каже какво ще срещнем по пътя си, колкото да предложи как да го постигнем - и основната причина за срещата. Кое качество в нас, какъв тип сила е необходима, за да преминем през която и да е конкретна фаза от цялостното ни разгръщане като отделен човек.
Дейн Ръдиар
И това, което ме ужасява, е, че навлизаме във фаза, в която, ако започнете да говорите за това като нещо, което може да бъде разбрано исторически - без никакво съчувствие - ще бъдете смятани за непатриотични и ще бъдете забранени. Много е опасно. Задължение на всеки гражданин е да разбере напълно света, в който живеем, и историята, от която сме част и която се формираме като свръхсила.
Едуард Саид
Някои лидери искат да преминат директно към планирането и коригирането на проблемите си, без да разбират точно какви са проблемите. Други искат да пропуснат фазата на обучение, тъй като това означава изтегляне на хората от работните им места. Въпросът е, че всяка фаза е важна за подобряване на културата и стимулиране на реална промяна.
Ейдриън Гостик
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Винаги съм работила и съм преминавала през различни фази на йога, но комбинацията от пилатес три дни в седмицата с йога е невероятна.
Клаудия Шифер
Първо проучете вашия читател - след това вашия продукт. Ако разбирате реакциите му и представяте онези фази от вашия продукт, които са свързани с неговите нужди, тогава няма как да не напишете добро писмо.
Робърт Колиър
Закон във Вселената е, че вълната на духовно пробуждане винаги е последвана от период на съмнение в материализма, всяка фаза е необходима, за да може духът да получи еднакво развитие на сърцето и интелекта, без да бъде отнесен твърде далеч в двете посоки.
Макс Хайндел
Фактът, че днешните технологии са експоненциални в своите криви на растеж, а не линейни, е абсолютно фундаментален за разбирането на следващата фаза от човешката еволюция. Сега живеем в експоненциални времена.
Марк Гудман
Коренът на творчеството се намира в необходимостта да се поправи добрият обект, разрушен по време на депресивната фаза.
Мелани Клайн
Най-добре да запомните, че животът се живее не само на фази, но и на слоеве.
Нанси Удруф
...световете представляват нарастващи фази на уплътняване, включващи спускане на духа в материята, където пътят става по-труден и по-дълъг...
Рудолф Щайнер
Преминах през фаза на четене на много поезия на урду, благодарение на страхотните транслитерирани версии, които станаха достъпни.
Сатя Надела
Хората все повече започват да чувстват, че самата демокрация е унищожена от тази последна фаза на глобализацията и че политиката няма значение, защото не променя нищо.
Тарик Али
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща