Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шампион" - страница 2
За разлика от мен, Рене не беше срамежлива; тя беше истински угодник на хората. Тя се притесняваше твърде много какво мислят хората за нея, носеше сърцето си в ръкава си, очакваше твърде много от хората и се нараняваше твърде лесно. Пазеше чуждите тайни като шампион, но разказваше своите твърде бързо. Тя очакваше светът да не я мами и винаги се изненадваше, когато го правеше.
Роб Шефийлд
В света има 7 милиарда души, но има само един световен шампион в тежка категория и това съм аз.
Тайсън Фюри
Голиат беше шампион, чудовище, което никога не беше побеждавано, и тогава този млад човек, Дейвид, излезе напред, дете, което вярваше в Бог и го направи.
Тайсън Фюри
Боксът наистина е умиращ спорт. Преди години световният шампион в тежка категория можеше да се каже, че достигна най-високия връх в спорта. Дори в тази страна боксьорите бяха герои. Помислете за Хенри Купър и Франк Бруно.
Тайсън Фюри
Наистина съм развълнуван за бъдещите си планове, тъй като правя нещата по различен начин и в момента тренирам като троянец в преследване да стана световен шампион в тежка категория.
Тайсън Фюри
Аз съм циганин: без образование, без училище, нищо. Не ме интересува какво мислят хората за мен. Не ми пука да бъда герой, модел за подражание, шампион.
Тайсън Фюри
Никога не съм започвал в бокса, за да бъда шампион на Великобритания или световен шампион. Във Великобритания има купища световни шампиони и ако ги споменеш на някого на улицата, никой не знае кои са те.
Тайсън Фюри
Тръмп фалира шест компании, но успя на най-голямата сцена. Той е шампионът на неуспехите.
Тимъти Снайдър
Не, по дяволите, аз съм просто световен шампион сред идиотите!
Улф Старк
Вашият съпруг е вашият най-близък роднина и има право да зависи от вас като обвързан съюзник, поддръжник и шампион.
Аарън Бек
Аз не се родих шампион, аз станах шампион.
Денис Черишев
Всеки човек и всеки екип ще бъдат тествани по време на пътуването си. Това е част от учебната програма на живота. Това е все едно да караш колело. В началото ще паднеш и ще бъдеш съборен, но важното е да се върнеш отново, да останеш силен и след известно време, след като го овладееш, ще караш със самочувствието на шампион.
Джон Гордън
- Срещнах господин Путин петнадесет или шестнадесет пъти, - казва световният шампион по джудо Ясухиро Ямашита. - Путин е уверен в техниката на джудо - и я използва в политическата практика. Искрено го уважавам и като световен лидер, и като истински джудист.
Леонид Млечин
Шампионът разглежда съпротивата като дар от енергия.
Майкъл Гелб
Чух, че Бърно имали шестима младежки национали, които са вицесветовни шампиони, а това не е малко. Сега си спомням, че имаме един много успял треньор (б.р. Стойчо Младенов), който падна преди време там с 0:7 ли беше, 0:6 ли... Върнахме си Гонзо, който е наше ново-старо попълнение. Той тук при нас прави своята втора младост и се връща към страхотната си форма от 2000–2001 година.
Тодор Батков
"Дел Пиеро е шампион с изключителна техника и прекрасни качества. В момента не играе често като титуляр, но когато е сред титулярите, никога не разочарова. Той е пример за всички ни." (По времето, когато Алекс често е оставян на резервната скамейка от Фабио Капело)
Алесандро Дел Пиеро
Парите не са важни за мен. Това не ми помага да подобря своите игрови качества. Това може да направи само всекидневната трудна тренировка. Като благодарност за доверието, което Ювентус ми оказа, се надявам да спечеля до 2000 г. европейската купа. С националния отбор бих желал да стана европейски или световен шампион. Лично пък се стремя към Златната топка за футболист на годината в Европа или титлата Най-добър футболист за годината във света. По тази причина мисля, че съм си заслужил напълно парите.
Алесандро Дел Пиеро
Знам кой няма да стане световен шампион - Бразилия. И ще ви кажа защо? Много букмейкъри ще бъдат източени чрез залозите. В момента всички залагат огромни суми на Бразилия и логично този отбор няма да стане шампион.
Сашо Диков
Ако и моите футболисти мислеха като Веско Топалов (бълг. шахматист, световен шампион; б.р.), работата щеше да е друга."
Христо Стоичков
Топалов е феномен. Собственоръчен, наш, реален. Той трябваше да получи тържественост като футболист поне. От тази тържественост излизат легендите - английското кралско семейство е сбор от старци, ако няма церемониал. Някой трябва да вземе меката материя на шампиона и да я превърне в мит. Държавата трябва да инвестира в един феномен и да го експлоатира, да го обвърже в собствена митеологема.
Веселин Топалов
Най-голямото ми разочарование е, че моите възпитаници, които се подготвяха по моята методика и моите начини на подготовка стигнаха до най-високия връх и ме предадоха. Не може да "отглеждам" един човек от малък и чрез мен да получи възможността да стане три пъти Световен шампион и да ме предаде. Има още един, който го преследвах цяла година, за да дойде при мен и да го ръководя, впоследствие стана Олимпийски шампион и преди известно време заяви, че не ме уважава.
Иван Абаджиев
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща