Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Шампион"
За да бъдеш велик шампион, трябва да повярваш, че си най-добрият. Ако не сте, преструвайте се, че сте.
Мохамед Али
Щастлив съм, че принадлежа към тази група от топ шампиони, които се отличиха тук.
Херман Майер
Вие ставате шампион, като се биете в още един рунд. Когато нещата са трудни, се биете с още един рунд.
Джим Корбет
Последните три или четири тренировки карат мускулите да растат. Тази именно зона на болката разделя шампиона от всеки друг, който не е шампион. Това е, което повечето хора нямат: смелостта да продължат и просто да кажат, че ще минат през болката, без значение какво ще се случи.
Арнолд Шварценегер
Той е твърде грозен, за да бъде шампион. Един шампион трябва да е красив като мен!
Мохамед Али
Игрите са създадени за прославянето на индивидуалния шампион.
Пиер дьо Кубертен
По отношение на способностите за игра няма какво да избирате между номер едно и 100. Вместо това, въпросът е кой вярва и кой го иска повече? Кой играч е психически по-силен? Кой играч ще се бори най-силно в големите точки? Това са нещата, които определят кой е шампионът.
Новак Джокович
Оказва се, че римляните са били шампиони в сключването на мир. Мотото им беше, че ако искате да сключите мир, трябва да се подготвите за война. Те знаеха теорията на игрите.
Робърт Ауман
За да станеш световен шампион, трябва да бъдеш малко варварин.
Борис Спаски
Правителството на Съединените щати не е шампионът на свободата.
Ернесто Че Гевара
Всяка седмица трябва да играете добре, за да станете шампион.
Рууд Гулит
Афганистанците вероятно са световните шампиони в съпротивата срещу чуждото господство и проникване в тяхната страна.
Стивън Кинзър
Кличко беше действащ шампион в продължение на десетилетие и смятан от мнозина за един от най-великите в тежка категория на всички времена. Никога няма да се изправя срещу друг противник с това наследство.
Тайсън Фюри
Имам подредена брадичка и приличен удар. И за хората, които смятат, че могат да се бият и са шампиони, ще го направя изключително трудно.
Тайсън Фюри
Тал стана световен шампион, без да умее да играе. Сега се научи и повече няма да стане.
Виктор Корчной
В семейството баща ми е световен шампион по прекратяване на разговори.
Джонатан Сафран Фоер
Шампионите знаят, че успехът е неизбежен, че няма такова нещо като провал, има само обратна връзка. Те знаят, че най-добрият начин да се предскаже бъдещето е да се създаде.
Майкъл Гелб
Винаги е била моя мечта и детска фантазия да играя голям шампион. По-скоро бих предпочел да съм спортист, отколкото актьор. Това е като някаква награда за утешение на второ място.
Марк Уолбърг
Русия ще стане световен футболен шампион по футбол тогава, когато Бразилия стане световен шампион на хокей.
Пеле
Това, което Тръмп означава за нас, е, че спечелихме първата битка. Като минимум, той е необходима корекция на курса от ексцесиите на левицата на социалната справедливост. Най-много той е спасителят на Първата и Втората поправка, защитник на Върховния съд и шампион на малкото момче. С други думи, точно това, от което се нуждаеше Америка.
Майло Янопулос
Вкъщи съм, в безопасност и съм изпълнен с комфорта да бъда някъде, където вече съм бил. Шумът от завръщането у дома е брутално приятен и всеки ме кара да се чувствам като шампион. И всичко, което трябваше да направя, беше да стоя настрана достатъчно дълго.
Мигел Сихуко
Мога да спя като шампион. Веднъж проспах, когато се включи аларма за дим. За три часа. В спалнята ми.
Маурийн Джонсън
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща