Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Запис"
Малките неща могат да направят такава голяма разлика по време на записа.
Мат Камерън
Литературата на вътрешния живот е до голяма степен запис на борба с хаотичните страсти на социалния Аз.
Чарлз Кули
Всеки път, когато има списък със 100-те най-велики записи за всички времена, всички тези албуми са записани за два дни. Едва ли някой от тях отне една година, ще ви кажа. В наши дни смятам, че е важно хората да знаят това.
Джак Уайт
Фактът е, че преди 40 години, освен ако не сте закупили записа, не можете да чуете музиката. Това беше толкова тясна писта в сравнение с днешната.
Ник Мейсън
Реалният ми живот ми помогна да продам много записи.
Ноториъс Би Ай Джи
Моите татуировки са като запис на живота ми. Понякога вие не се чувствате комфортно в собствената си кожа, и затова я покривате с рисунки.
Франк Айеро
Как ранните свещеници са дошли във владение на тези тайни, не се вижда и ако някога е имало записи от този вид, църквата едва ли би позволила те да станат публични.
Хари Худини
Колкото по-добре се продават вашите записи, толкова по-лош махмурлук имаш. Това е уравнение.
Виле Вало
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Когато правехме винилови плочи, имахме много времеви ограничения за всеки запис, така че песните бяха прекъснати по редица причини. Сега с компактдискове може да се включи много повече музика.
Кен Хенсли
Записът е ясен, печатането на пари не създава работни места, а само създава повече инфлация.
Маргарет Тачър
Поезията не е запис на събитие: тя е събитие.
Робърт Лоуъл
Ако някога чуя, че хората ще изгорят моите записи, ще им донеса всичко, което имам.
Том Йорк
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
В записа има много неща, които според мен са общи, но всъщност са също толкова добри, колкото всички останали, които пускат неща по това време.
Брус Дикинсън
Представяйки верен и честен запис на моя опит като майка, аз се надявам да покажа както на моите читатели, така и на децата ми как истината може да изкупи дори онова, за което се страхувате, че може да бъде най-тежките грехове.
Айлет Уолдман
Исках да мога да говоря с хора, които имат комерсиална работа, и да правя записи с тях. Искам да направя повече записи с дърводелци, електротехници, хора, които се специализират в още по-странни занаяти, които са извън утъпкания път.
Джак Уайт
Не седя с приятелите си и да говоря за пари. При записите, това е различно.
Джей Зи
Имаме намерение да продължим настъплението срещу полицейската машина навсякъде. Имаме намерение да унищожим полицейската машина и всичките й записи. Имаме намерение да унищожим всички догматични вербални системи. Семейната клетка и нейните метастази в племена, страни, народи ще я изтръгнем от корен. Не желаем повече да слушаме семейните безсмислици, майчините безсмислици, бащините безсмислици, полицейските безсмислици, провинциалните безсмислици или светските безсмислици. Казано по-просто, вече сме се наслушали на достатъчно глупости.
Уилям Бъроуз
Видяхте записа, когато поканих хората да дойдат в секциите и да гласуват. Погледнах новините веднъж, погледнах два пъти - и си мисля: трябва да ме махнат от екраните, просто вече съм уморен от себе си.
Владимир Путин
Изглежда, условният рефлекс на Павлов. Всеки път когато по телевизията пускат на запис смях, телевизионните зрители неволно се прозяват.
Робърт Орбън
Почти винаги традицията не е нищо друго освен запис и машинно направена имитация на навиците, създадени от нашите предци. Средностатистическият консерватор е роб на най-случайната и тривиална част от славата на своите предци - на архаичната формула, която случайно е изразила техния гений или на измислица от осемнадесети век, чрез която за известно време е била поднесена.
Уолтър Липман
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща