Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Плач"
Истината е плачът на всички, но играта е на малцина.
Джордж Бъркли
Хората очакват от мен да плача, но аз винаги се смея, когато нещата се объркат.
Кристина Агилера
Когато съм щастлива, аз искам да плача, но когато съм тъжен, аз не искам да се смея. Затова мисля по-добре еда бъдеш щастлив. Така получавате две усещания на цената на едно.
Лили Томлин
Наследникът плаче, като невеста: техният плач е скрит смях.
Марк Теренций Варон
И по този начин всички ние отстъпваме Истината, от която се страхуваме да знаем: Смъртта ще сложи край на плача ни за приятели, които идват и си отиват.
Едуин Робинсън
Плача много, защото ми липсват хора. Умират и не мога да ги спра. Напускат ме и аз ги обичам повече.
Морис Сендак
Лошият вкус ме интересува само ако мога да се насладя на ужасно танго или да гледам филм, който ме кара да плача.
Мануел Пуиг
Нищо в плача на цикадите не предполага, че те са на път да умрат.
Мацуо Башьо
Знам, че когато отида на филм, искам да преживея нещо, дали да се смея, да плача, да се чувствам зле.
Рей Лиота
Не, не живея в сърдечна болка. Не плача, докато спя или нещо от това. Аз съм, казвам си, над това. Но чувствам празнота, колкото и гадно да звучи. И искам или не, аз все още мисля за нея всеки божи ден.
Харлан Коубън
Винаги обичам да ходя под дъжда, така че никой да не ме вижда да плача.
Чарли Чаплин
Намерих живота като приятно, омагьосващо, активно и понякога ужасяващо преживяване и съм му се насладил напълно. Плач в едното ухо, може би, но винаги песен в другото.
Шон О'Кейси
Сънят е все още труден, спя по три или четири часа на ден. Обикновено някъде следобед. Вървя в студа, държа се вцепенен. Плача по-малко и по-малко.
Джеймс Фрей
Нима хората още не са научили, че времето на повърхностните интелектуални игри е приключило, че агонията е безкрайно по-важна от силогизма, че плачът на отчаянието е по-разкриващ от най-фината мисъл и че сълзите винаги имат по-дълбоки корени от усмивките?
Емил Чоран
Завършването на книги - и напускането на света, който сте създали - винаги е вид емоционално преживяване. Обикновено плача.
Лорън Оливър
Ако плача, това е, защото съм много ядосана и не мога да направя нищо по въпроса, защото попаднах в задънена улица. Тогава биха стигнали сълзите.
Риана
Търся причина да плача, но не смятам, че това само по себе си е причина.
Фредерик Бегбеде
Все още плача като се събудя. Не съм сигурен защо. Не чувствам нищо. Все пак нищо не мога да назова. Това е като дишането - нещо, което се случва, над което нямам контрол.
Мери Пиърсън
Имам емоции. Например, почти плача, когато моите приятели стават бащи.
Джейк Джилънхол
Плачът беше приемлив изход, дори и да ви накара да се чувствате сурови и празни отвътре, все пак беше по-добре от натрупването на негодувание, което нарасна от това, че не изпускате емоциите си.
Дороти Кумсън
Когато ми викат, аз не плача и не се разстройва, а обратно - изпадам в ярост.
Уинона Райдър
Вечер угасне електричеството. Обгърне ме благодетелна тъмнина. Все едно че съм сама. Никой не ме вижда. Дори мога да плача. Какво блаженство! Да плачеш, без да те питат защо плачеш, без да те утешават. Но за такова щастие се изисква тренировка: да плачеш, без да издадеш никакъв звук, и да си готов да отговориш на внезапен въпрос с най-невинен глас: "Четката е на етажерката!""
Блага Димитрова
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща