Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Приятелка"
Жената е със седем години по-млада, отколкото твърдят нейните приятелки, и пет години по-стара, отколкото и дава нейният мъж.
Джина Лолобриджида
Ако ги нямаше жените, още щяхме да клечим в пещерата и да ядем сурово месо, защото сме изобретили цивилизацията, за да впечатлим приятелките си.
Орсън Уелс
Не всеки проблем, който някой има с приятелката си, непременно се дължи на капиталистическия начин на производство.
Херберт Маркузе
Нямам приятелка. Но познавам една жена, която ще ми се ядоса, че казвам това.
Мич Хеджбърг
Често не знаеш дали една жена е приятелка, враг или любима, докато не стане прекалено късно. Често тя е и трите.
Робърт Джордан
Бог създаде мъж и после му даде приятелка, за да може мъжът да почувства по-добре самотата си.
Пол Валери
Когато бях момиче, имах само две приятелки, при това въображаеми. И те си играеха само една с друга.
Рита Ръднър
Ето за нашите съпруги и приятелки... дано никога не се срещат!
Граучо Маркс
Приятелките са винаги откровени помежду си, дори и ако истината причинява болка.
Сара Десен
Хубавото в това да имаш приятелка, който е по-луда от теб е, че тя укрепва вярата ти в собствения ти здрав разум.
Джули Пауъл
Ако жената изживява най-силно любовта в споделянето с приятелка, то мъжът я изживява най-дълбоко в мълчанието. Каква тайна, гъста наслада се крие в това безмълвие, всеки мъж сам си знае. Може би това е ревнивото чувство на собственик, който не допуща да сподели любимата с друг? Може би това е израз на закрила и нежност към жената? Може би това е стеснението, което в любовния миг е било изтласкано от страстта, за да нахлуе след това с по-голяма сила? А може би това е мъжкият инстинкт да спечели жената завинаги: защото само мълчаливият, дискретен мъж е истински мъж в очите на една жена.
Блага Димитрова
Какво обикновено правят две приятелки жени, когато се видят? Говорихме, гледахме телевизия, слушахме музика. Понякога изобщо не правехме нищо. Беше удоволствие само да разбера, че другата е там.
Андреа Камилери
Някои жени се молят дъщерите им да се омъжат за добри съпрузи. Моля се моите момичета да намерят приятелки, наполовина толкова верни и верни, колкото Я-Я.
Ребека Уелс
Човешките взаимоотношения бяха лесни: имахте приятели, момчета или приятелки, родители, деца и хазяи. Сега, благодарение на социалните медии, всичко остана настрани.
Сюзън Орлийн
Чувствам се комфортно с това, което правя и предполагам, че приятелката ми чувства същото.
Феликс Баумгартнер
Винаги съм чувствал, че е нелепо да се каже за някоя от жените в живота ми: Ти си ми приятел, ти си жена ми, ти си приятелка, ти си мой колега. Това е вашата кутия и не ви е позволено да се отклонявате извън нея.
Джак Уайт
Винаги съм бил много ясна: никога не искам да бъда известна само като нечия приятелка.
Джейн Фалън
Моята бивша приятелка ми подари миналата година "Кама сутра". В резултат се оказах в много неудобно положение.
Джими Кар
Не смятам да подхождам официално, студено към децата си, но очаквам много. Не искам децата ми да ме възприемат като най-добрата им приятелка. Искам да им бъда майка.
Иванка Тръмп
Ако приятелките ми имат същото мнение за мен, каквото аз за тях..., няма що – хубаво мнение имат за мен!
Янина Ипохорска
Не знам какво говорят за мен приятелките ми, но знам, че не е истина.
Янина Ипохорска
Бъди здрав, скъпи Карл, и си оставай винаги все такъв открит и предан, считай баща си за пръв свой приятел, а майка си – за своя най-първа приятелка.
Хайнрих Маркс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща