Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мизерия"
Парите не могат да ти купят щастие, но могат да ти донесат по-приятна форма на мизерия.
Спайк Милиган
Не е задължително да сте в мизерия, за да сте талантливи.
Брук Шийлдс
Нашият живот е един безкраен участък от мизерия, прекъснат от преработени бързи храни и от време на време криза или забавно любопитство.
Огастин Бъроуз
Може би музиката е тази, която им позволява да функционират така, винаги да приемат всичко, както идва и никога да не се оплакват от мизерията, трудностите или несправедливостта.
Вим Вендерс
Презрението е маска, която прикрива нищожество, понякога душевна мизерия: презрението е признак за недостатъчно доброта, ум и разбиране на хората.
Алфонс Доде
Аз съм противник на властта, това яйце на мизерия и потисничество; Аз съм против това до голяма степен заради това, което прави на тези, които го упражняват.
Патрик О'Брайън
Повечето комедии идват от мизерия.
Сет Роугън
Мизерията в разкъсана от войната Афганистан напомня образи от Тридесетгодишната война.
Юрген Хабермас
Аз отказвам да "погледна нагоре". Оптимизмът ме дразни. Това е извратено. Тъй като падането на човека, правилното му положение във вселената е една от мизериите.
Джон Кенеди Тул
Онези нещастни жени, които обвиняват мъжете, които ги разочароват, за тяхната мизерия и изолация, всеки ден правят първоначалната грешка да жертват личната си отговорност за себе си.
Джърмейн Гриър
Проблемите са неизбежни. Мизерията е въпрос на избор.
Ан Ландърс
Малките нещастия в живота ни помагат да се справим с цялата му мизерия.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Ние влизаме незабранени в този живот и ако имаме късмет, намираме цел извън глада, мизерията и ранната смърт, което, за да не забравим, е общата част.
Абрахам Вергезе
Мизерията се редува с еуфория.
Патриша Гафни
Всичко, което правим, за да се борим с мизерията, невежеството и бедността, колкото и несъвършено да е, все пак е по-добре от това да не правим нищо.
Петер Пранге
Обичам да разказвам истории и разказвам истории, които ме интересуват. Би било скучно да се налага да ходите само в най-добрите ресторанти. Това би било мизерия за мен.
Антъни Бурдейн
Не ме интересува сухият икономически социализъм. Ние се борим срещу мизерията, но също така се борим срещу отчуждението.
Ернесто Че Гевара
Голямото мнозинство от американците, които са сравнително заможни, са развили способността да имат анклави от хора, живеещи в най-голямата мизерия, почти без да ги забелязват.
Гунар Мюрдал
По-добре суверен в мизерия, отколкото роб в разкош.
Доналд Джеймс
Светът, в който живеем, е светът, който избираме да живеем, независимо дали съзнателно или несъзнателно. Ако изберем блаженство, това получаваме. Ако изберем мизерия, получаваме и това.
Антъни Робинс
Никой не разбира чуждата мъка, никой не разбира радостта на другия... Моята музика е продукт на моя талант и моята мизерия. И това, което написах в най-голямото си страдание, изглежда, че светът най-много харесва.
Франц Шуберт
На онези хора, от колибите и селата на половината земно кълбо, които се опитват да разкъсат оковите на мизерията, ние обещаваме да положим всички усилия и да им помогнем да си помогнат сами, колкото и време да отнеме това.
Джон Кенеди
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща