Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Подражание" - страница 2
Мислете за себе си като за пример за подражание на другите, показвайки, че можете да бъдете мили, щедри, грижовни и богати!
Т. Харв Екър
Светът беше цял кал и тел. Войната в небесата беше само слабо подражание на ужасите, които хората бяха научили да правят.
Тад Уилямс
Аз съм циганин: без образование, без училище, нищо. Не ме интересува какво мислят хората за мен. Не ми пука да бъда герой, модел за подражание, шампион.
Тайсън Фюри
Хората трябва да гледат на мен. Малки деца. Аз съм добър модел за подражание. Ще им покажа какви трябва да бъдат мъжете. И децата могат да си вземат бележка от това. Аз съм добър модел за подражание. Много деца ме гледат.
Тайсън Фюри
Едно от нещата, които искам да направя, е да бъда достоен модел за подражание. Имам много имейли и неща от деца. Те гледат на мен. Децата получават различни етикети и подобни неща и аз искам тези деца да успеят.
Темпъл Грандин
Тези от нас, които имат привилегията да получат образование, умения и опит и дори власт, трябва да бъдат модели за подражание за следващото поколение лидерство.
Уангари Маатаи
Най-добрият ни инструмент, когато навлизат и се придвижват през юношеските си години, е способността ни да съветваме и обясняваме, а също и да бъдем добри модели за подражание.
Франсис Йенсен
Освен това е по-добре да предложим на хората един положителен пример за подражание, отколкото да ги съблазняваме с пороци, от които те трябва да избягат.
Франсиско Гомес де Кеведо
Поискайте извинение, когато смятате, че го заслужавате, но не влизайте в дърпане на въже за това. Вместо това бъдете модел за подражание и поднесете искрено извинение, когато трябва да се извините. Готовността ви да се извините може да бъде заразна и да моделира зрялост за вашия партньор. Освен това вашият партньор, който не се извинява, може да използва невербален начин да се свърже отново след кавга, да намали напрежението или да ви покаже, че е на ново място и иска да поправи прекъсването на връзката. Приемете маслиновата клонка, както и да е предложена.
Хариет Лернер
Постоянно ме питат как пиша за толкова умни, силни жени и отговорът ми е каква е алтернативата? Слаби, глупави жени? Те са просто нормални хора, а не модели за подражание - ако се стремите да бъдете като някой от тях, нещо не е наред. Може да искате да се обличате като такава или да имате нейната работа, но не се стремете да бъдете нея!
Шонда Раймс
Никога не съм мислила, че ще бъда модел за подражание, но мисля, че за някои хора съм или съм била.
Бетани Франкел
Подражанието е най-искрената форма на ласкателство.
Брайън Молко
Великите майстори заслужават подражание, а не поклонение.
Алън Коен
Взаимното подражание и създаването на оригиналност на основата на различни комбинации от заимствания - това е най-главното! Обменът на услуги има само второстепенно значение.
Габриел Тард
Много хора, особено в САЩ, виждат страни като Швеция, Норвегия или Финландия като модели за подражание - имаме такъв чист енергиен сектор и т.н. Това може да е вярно, но ние не сме модели за подражание.
Грета Тунберг
Подражанието е висша форма на ласкателство.
Виктория Холт
Ние не развиваме навици за истинска любов автоматично. Учим се, като гледаме ефективни модели за подражание - най-конкретно като наблюдаваме как родителите ни изразяват любов един към друг всеки ден.
Джош Макдауел
Цялата живопис е слабо подражание на природата.
Иван Айвазовски
Никога не бих казала: "Ще направя тези неща във видео, за да бъда модел за подражание, така че хората да ме направят модел за подражание." Искам да бъда себе си.
Лили Сингх
Може би няма смисъл да ви молим да се държите човешко - нямате абсолютно никаква способност за подражание.
Лилиан Глас
Онова, което прилича на нещо друго, неизбежно е по-незначително от него, защото е негово подражание.
Квинтилиан
Младите лесно си създават примери за подражание.
Морис Дрюон
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща