Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Радио" - страница 2
Приятели, това сте вие, подобни на радио - умеете само да говорите, но не и да слушате?!
Нодар Думбадзе
Тихо свиреше радио. Никой не слушаше. Беше там, за да заглуши тишината.
Рейчъл Абът
Наистина, радиото помага много на самотните - помага да създадем свят на фантазия сред грубата реалност, която ни заобикаля.
Уенди Гера
Между другото, за тези, които слушат, абсолютно определям - имам лице за радио. За съжаление имам глас за печат. Затова се извинявам за шкурката, която слушате.
Франк Лунц
Да попитате "Къде в мозъка ви е интелигентността?" е като да попитате "Къде е гласът в радиото?"
Хауърд Гарднър
Заради теб имах влияние. Тъй като вие ми дадохте оценките, успях да вляза във всеки офис на генералния мениджър и да му кажа да се откаже. Беше страхотно бягане. Нарушихме всяко правило, известно на радиото и човечеството.
Хауърд Стърн
Дългосрочните перспективи за растеж (за радиото) са само допълнително отслабени.
Хауърд Стърн
Време е да тръгваме, ... Вярвам повече в сателита, отколкото в радиото.
Хауърд Стърн
Никога не съм влизал в радиото за пари. Винаги съм смятал, че ако мога да изкарвам 250 долара на седмица, ще съм щастлив в радиото.
Хауърд Стърн
Винаги съм бил за честността, независимо дали в радиото, дали съм снимал филм, независимо дали съм написвал книга. Докато си честен, не губиш предимството си.
Хауърд Стърн
Обичам да пиша книги, където получавам въпрос по радиото, и нямам отговор на него.
Дейв Рамзи
Спрях да чета вестници, списания и съвременни книги; Изключих и телевизора и радиото - и не съжалявах нито за минута.
Джак Фини
Изключвам радиото, слушам тишината. Което има свой собствен, богат звук. Което знаех, но бях забравил. И е добре да се помни.
Елизабет Бърг
Но самотата е също толкова заблуждаваща вяра в уместността на света, колкото и любовта: в избора да се чувстваш самотен, както в избора да обичаш, човек издълбава пространство до себе си, за да бъде запълнен от другите - приятел, любовник, пудел играчка, цигулар по радиото.
Июн Ли
Толкова много хора имат постоянно включени телевизия или радио "за компания" или прекарват времето си в четене на боклуци, безцелно сърфиране в мрежата и т.н. Тогава изведнъж един ден сте стар или болен и разбирате, че не сте направили нищо с живота си. Всичките ви мисли са мисли на други хора и нямате представа кой сте всъщност или каква може да бъде целта на живота ви.
Карън Кингстън
Чуждият език е крепост, която е нужно да се щурмува от всички страни едновременно: четене на вестници, слушане на радио, гледане на недублирани филми, посещения на лекции на чужд език, изучаване на учебника, преписване, срещи и разговори с приятели носители на езика.
Като Ломб
Китара иззвъня от далечното радио. Кънтри музика. по дяволите. Те вече бяха прибягнали до изтезания.
Кели Армстронг
И нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение. Да прекарате един съботен следобед в избърсване на пода в кухнята, докато слушате опера по радиото, и да отидете тази вечер в индийски ресторант с приятел и да се приберете вкъщи до девет часа - това е достатъчно. Те са подаръци.
Къртис Ситенфелд
Подкарвай колата и се старай да запазиш усмивката си. Пусни по радиото рокендрол и карай напред към всичкия живот на света с всичката храброст и всичката вяра, която откриваш в сърцето си. Бъди верен, бъди храбър, бори се! Останалото е Мрак.
Стивън Кинг
Преди година, слушах интервю по радиото с жена, която бе навършила 105 години. Когато я обявиха, очаквах да чуя слаб дрезгав гласец, но нейният глас беше твърд и прекрасен. Та каза: "Разбрах едно – остаряваш ли, не спирай с живота. Аз никога не спрях да правя онова, което правя, защото зная, че никога вече няма да имам шанса да се върна към нещо, което е отминало”.
Джуди Денч
"Радио "Гонг": Шведските футболисти играят силно в Шампионската лига. Това притеснява ли ви?
Христо Стоичков
"Подготовката, която водят българските отбори, не е нормална. Първенството още не е почнало, а има толкова много контузени играчи. Тичат по плажове, балкани и вършат какви ли не още идиотщини..." ( пред радио "Гонг")
Лъчезар Танев
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща