Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бягане"
Преследването на успех е като бягане след жена, която те е напуснала.
Франсис Форд Копола
Защо хората толкова обичат да изучават своето минало, своята история? Може би защото човек, спънал се при бягане, обича, изправяйки се, да огледа мястото на своето падане.
Василий Ключевски
Някои търсят комфорта в кабинета на терапевта си, други се отправят към кръчмата в ъгъла и се гмуркат в халба, но аз избрах бягането като моя терапия.
Дийн Карнасис
Бягането е свързано с намирането на вътрешния ви мир, както и с добре изживения живот.
Дийн Карнасис
Има нещо толкова универсално в това усещане, начинът, по който бягането обединява двата ни най-първични импулса: страх и удоволствие. Бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо, за да се забавляваме.
Кристофър Макдугъл
Предназначени са за упорит лов, който е комбинация от бягане и ходене. Това, което е вградено в този вид бягане, е усещане за удоволствие. Вие сте проектирани и изградени и перфектни за тази дейност и тя трябва да бъде приятна и забавна.
Кристофър Макдугъл
Смятам, че дългото бягане е отегчително. Според мен милята е перфектното разстояние.
Роджър Банистър
Аз съм абсолютно лишен от суета. Няма нищо по-глупаво от успеха. Не можете да бягате 100 метра за 9,9 секунди при всяко бягане.
Жерар Депардийо
И когато приключиш с бягането, ще бъдеш на хиляди мили от хората, които те обичат и проблемът ти щеше да е там, освен че нямаше кой да ти помогне.
Мелина Маркета
Не трябва да участвате в бягане с конкуренцията. Трябва да оставите състезанието и да бягате сами.
Том Питърс
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Бягането към опасността е глупаво. ... Но и затварянето на очите си за това. Много опасности стават по-малко опасни, след като разберете потенциалните им опасности.
Брандън Мъл
Като дете бях доста дебел. А плуването е спорт, на който можете да се насладите с какъвто и да е размер. Ако сте дебели, бягането е болка. Всъщност не съм създаден за бягане.
Дейвид Уолямс
Защото вие се определяте не от несъвършените моменти в живота, а от вашата реакция към тях. И тъй като има радост в прегръщането - а не бягането - от пълния абсурд на живота.
Джени Лоусън
Бегачите са състезателни хора. Мисля, че някои може да се почувстват смаяни, че нямат повече признание. Мисля, че имат смисъл. В бягането няма да е задължително да бъдете забелязани само за да представите добри изпълнения.
Дийн Карнасис
Обичам сърф, скално катерене, колоездене - всичко това. Но е просто невероятно, че мога да вдъхновявам хората с бягането си. Смиряващо е, наистина.
Дийн Карнасис
Бягането е прост, примитивен акт и в това се крие неговата сила. Защото това е една от малкото общи черти, останали между нас като човешки род.
Дийн Карнасис
Когато тичах из цялата страна, правех 40 или 50 мили на ден във валящ сняг с нулева видимост в продължение на пет или шест последователни дни. Десет до 12 часа бягане в това е изключително монотонно.
Дийн Карнасис
Знаеш ли защо хората тичат маратони? ...Защото бягането се корени в нашето колективно въображение, а нашето въображение се корени в бягането. Език, изкуство, наука; космически совалки, звездна нощ, интраваскуларна хирургия; всички те имат своите корени в способността ни да бягаме. Бягането беше суперсилата, която ни направи хора - което означава, че е суперсила, която всички хора притежават.
Кристофър Макдугъл
Създадохме неестествена форма на бягане. Не са само обувките, но тичаме по изкуствени настилки – право напред, твърди и стабилни – вместо да ускоряваме и забавяме, реагираме на терена с промени в темпото и ритъма.
Кристофър Макдугъл
Всеки може да бяга. Бягането трябва да е лесно. Трябва да е забавно. Тя трябва да включва всички. Не трябва да е наказание за ядене на чийзкейк, в което го превърнахме.
Кристофър Макдугъл
Бягането от страха само засилва страха - вие демонстрирате, че страхът има власт над вас. Трябва да се изправите пред страхът и да го преминете.
Питър МакУилямс
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща