Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Задник"
Богинята Фортуна е прислужница на дявало, готова да целува който и да е задник.
Уилям Блейк
Ако във фразата има думата "задник", публиката, колкото и да е изискана, ще чуе само тази дума.
Жул Ренар
Живота е игра. Всичко зависи от теб, твоите идеи, твоите мисли. Ще трябва само да си вдигнете задника от дивана и да върви напред, макар и бавно, до върха!
Фреди Меркюри
Ти можеш да кажеш, че имаш лоша генетика, лош обмен на веществата, а можеш и просто да си вдигнеш задника от дивана и да започнеш да работиш над себе си, задавайки и цели и вярвайки в себе си. В този случай ти задължително ще постигнеш успех.
Арнолд Шварценегер
Куршума много променя в главата, дори ако попадне в задника.
Ал Капоне
Това, че нашите очи са гримирани, още не означава, че ние не можем да ти скъсаме задника.
Ники Сикс
Задник е този човек, който счита, че на него не му е нужно повече да се развива. Аз не съм задник.
Жузе Моуриньо
Повечето хора са грубовати. Ако един мъж си сложи ръката върху женски задник, то всяка по-отракана жена може да се справи с това. И това е комуникация. Не можем ли да се държим по-приятелски?
Джеръми Айрънс
Корпорациите нямат нито задник да го изриташ, нито душа да я прокълнеш.
Андрю Джаксън
Няма да имате истински приятели, докато не се научите наистина да обичате всички. В този случай съм в задника, нали?
Том Йорк
Богатата банкова сметка не означаваше богати идеи; всъщност често е обратното. Колкото по-голям е задникът ви, толкова повече искате да го прикриете.
Грегъри Бенфорд
Опитвам се да ви върна мозъка, който са ви взели в училище и при възпитанието. Опитвам се да ви покажа, как е устроен светът. Така, че ако вие искате да направите този свят по-добър, отлепете си задника от дивана и го направете по-добър.
Жак Фреско
Преди Ейс Вентура никой актьор не беше и помислял за говорене чрез задника си.
Джим Кери
Всичко е за задника: мъжът може да седи на масата в продължение на дванадесет часа, но жената не може. Затова има велики писатели и няма големи писателки.
Станислав Говорухин
Твърде често, единственото което те тласка към победата, се явява желанието да сриташ някого по задника.
Тайгър Уудс
Веднъж на снимки ми предложиха да се съблека. Но на екрана задника ми изглеждаше по такъв начин, че аз ги накарах да го изрежат от сцената. От тогава съм уверен в това, че голотата е добра само тогава, когато не получаваш за нея пари.
Дейвид Духовни
Известност - това е когато изведнъж разбираш, че не можеш да отидеш в магазина за банани. И не защото те мързи да си вдигнеш задника, а защото вчера ти си отишла там и към теб се е втурнал някакъв луд, умолявайки да се снима с вас.
Дженифър Лорънс
Ако наистина искате да направите промяна, просто станете от задника си и я направете.
Джоди Уилямс
Щрауса съвсем не скрива глава в пясъка - той си показва на нас задника.
Мечислав Шарган
Живеем в свят, в който всяка жена е способна да нарита задника на всеки мъж!
Джесика Алба
По-добре един искрен ритник в задника, отколкото една лицемерна целувка по бузата.
Мориц Готлиб Сафир
Не е въпрос на възраст. По-рано тренирах в Маями, и там имаше 75 годишен боксьор, който можеше да срита задника на всеки 20 годишен. Възрастта е просто число.
Мики Рурк
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща