Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пистолет" - страница 2
Какво е пистолет в сравнение с ръка, блокираща паричния поток?
Ханс Магнус Енцесбергер
Когато носите пистолет, искате да навредите на някого, да убиете някого.
Бил Козби
...и все едни и същи всеки ден си мислех, кога ще дойде неделя, и татко, и аз ще отидем в цирка, и ще видя момичето отново на топката, и ще я покажа на татко, и може би татко ще я покани да ни посети и ще й дам пистолет Браунинг и ще нарисувам кораб с издути платна.
Виктор Драгунски
Микроикономика: Проучването на това кой има пари и как мога да се докопам до тях. Макроикономика: Проучването на това коя държавна агенция разполага с пистолета и как можем да се доберем до него.
Гари Норт
Този уикенд отидох на кино с пистолет. И изненада, изненада, не убих никого!
Глен Бек
Преподавам редовно от 41 години в малки колежи и не мога да си представя какво би означавало за мен или колегите ми да съм въоръжен с пистолети или пушки вместо с книги и задълбочени познания по избраните от нас дисциплини.
Джей Парини
Идеята, че притежаването на пистолет в Америка е индивидуално право, датира едва от 80-те години на миналия век.
Джей Парини
Разширяването на улиците на града в името на безопасността е като разпространение на пистолети за възпиране на престъпността.
Джеф Спек
Ако стреляте в миналото с пистолет, то ще ви отвърне с пушка.
Александра Маринина
Можеш да загубиш петдесет години за изкуството на медитацията, а можеш просто да си купиш пистолет.
Дон Уинслоу
Гените зареждат пистолета, а околната среда натиска спусъка.
Елизабет Блекбърн
Ако едно момиче не може да бяга или да се скрие, то трябва да остане там, където е, да поддържа максимално достойнство... и да държи пистолет в готовност в таен джоб на полата си.
Елизабет Лоуел
Държа снимката ти в джоба отстрани без пистолета. За баланс.
Ема Хупър
Има породи ловни кучета, които никога не са толкова щастливи, колкото когато се чуе пистолет. Но не и коли. Изглежда, че тази порода, работила толкова дълго време като другар на човека, е научила, че такива остри, дивашки звуци могат да означават нараняване.
Ерик Найт
Почивката може да бъде толкова смъртоносно оръжие, колкото пистолет или граната.
Ерик Нюланд
Няма значение на какъв език говори човек; той държи химикалка, държи плуг, държи пистолет по абсолютно същия начин. Всички сме деца на нашите инструменти.
Илай Браун
- Това получавате, - каза той, кимайки към група мъже, участващи в някаква военна тренировка, - когато давате на хората Библии и пистолети. Трябва да им дадете едно или друго, но не и двете. Това просто обърква мозъка им.
К. У. Джетър
Ако държиш пистолет в ръка или нараняваш някого, това не те прави смел, Майкъл. Вярната - истинската - смелостта е само духовна.
Крис Муни
От друга страна, нито меч, нито пистолет няма да защитят човек, ако към храната му се добави отрова.
Курт Ауст
Улицата, на която живея, е еднопосочна. А хвърчат по нея едни мерцедеси и набиват спирачки. И аз подскачам. Един закова гумите си пред мен. Казах му: "Млади господине, това е еднопосочна улица!" А той ми извика: "Искаш ли да те застрелям?" И извади пистолет. Отвърнах му: "Стреляй! Това заслужавам! Щом сме я докарали дотам, така съм те възпитал [явно с филмите си]."
Рангел Вълчанов
Пистолет 45-ти калибър бие четири аса.
Бил Джоунс-Канадеца
Че посредством изборната демокрация може да бъде установена волята на народа, е, разбира се, заблуждение. Но тя е една хуманна и морална процедура, защото чрез гласуване, а не чрез ножове и пистолети, се решават въпросите, засягащи разслоените интереси.
Роберт Музил
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща