Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скоча" - страница 2
Толкова сме пораснали, че дори е страшно, но понякога трябва да събереш смелост и да скочиш в празнотата.
Т. Р. Ричмънд
Шино ме погледна право в очите и се усмихна, като лицето й преливаше от някаква вътрешна сила. Тази сила сякаш събираше капчици пот, които блестяха на челото й, след това изскочиха от лицето й и скочиха към сърцето ми с ритъм като вълнички по вода.
Тецуо Миура
Събудих се изведнъж, малко след 5:30 сутринта, с онова прекрасно усещане, което трае само част от секундата, когато не знаеш къде се намираш - дори не знаеш на кой континент се намираш! Скочих от футона и отидох до компютъра си, за да отбележа малкото фрагменти от съня, които все още можех да задържа, преди напълно да се стопят в утринната мъгла на ума. Сложността и объркването на приключението ме заредиха с добро настроение: приемам подобни сънища като знак, че мозъкът ми работи добре.
Седрик Вилани
Бих отишъл още една крачка напред и бих казал, че възвръщаемостта на инвестициите - възвръщаемост на инвестициите - на плурализма в ерата на ускоренията ще скочи и ще се превърне в може би най-важното конкурентно предимство за обществото - както от икономически, така и от политически причини.
Томас Фрийдман
Когато се съгласите да си сътрудничите, вие се съгласявате да скочите от скала, която се държи за ръце с всички, надявайки се находчивостта на всеки да гарантира, че всички ще кацнете на краката си.
Франк Гери
Този, който се опитва да скочи до луната, все още е по-висок от този, който се катери в калта, за да вземе изпуснат грош.
Хауърд Пайл
Понякога просто трябва да признаете, че това, което правим, не работи. Дори да правим това от дълго време, дори и да ни е удобно да го правим, дори ако всички около нас правят същото и в същото време осъзнават, че не работи. Понякога трябва да сме достатъчно смели, за да скочим.
Геше Майкъл Роуч
Само глупак иска да скочи от влака, който го носи към светлото бъдеще.
Джон Гришам
Лидерството е свързано с определяне на посока. Става въпрос за създаване на визия, овластяване и вдъхновение на хората да искат да постигнат визията и им позволява да правят това с енергия и бързина чрез ефективна стратегия. В най-основния си смисъл лидерството е свързано с мобилизиране на група хора, които да скочат в едно по-добро бъдеще.
Джон П. Котър
Човек, по-достоен от мен, ще скочи, ще се извини и увери влюбените, че не е чул нищо, и след това ще побърза да напусне стаята. За щастие не съм толкова добър човек.
Доналд Макейг
Душата ми направи уплашен скок в петите, скочи, удари глупавите ми мозъци и едва тогава разбрах всичко.
Елена Усачева
През повечето време всички сме уплашени. Животът би бил безжизнен, ако не бяхме ние. Уплаши се и след това скочи в този страх. Отново и отново. Само не забравяйте да държите за себе си, докато го правите.
Ема Хупър
Ние сме кръвни сестри и ще живеем до навършване на деветдесет години, а след това ще скочим от една скала, стискайки се една друга със старческите си пръсти.
Ингер Фримансон
Човешките изражения на лицето са разнообразни, но в подобни ситуации хората изглеждат еднакво. Например, когато се радват или когато ще скочат от високо...
Коджи Сузуки
Признай си, Нат, това е един тигър, който никога няма да скочи през пламтящия ти обръч...
Кресли Коул
След като скочите напред, вие сте уязвими; вие предавате всички елементи на изненада и ставате пленник на собственото си темпо.
Кристофър Макдугъл
Можете да постигнете значителен напредък в изпълнението на своите житейски програми, ако сте готови да се възползвате от всяка свободна минута, която ви попадне, и да я превърнете в трамплин, за да скочите към целите си.
Алън Лакейн
Ще скочим от този мост, когато стигнем до него.
Лестър Пиърсън
Ако ще те блъснат, по-добре скочи.
Хенри Джеймс
Страхливецът никога няма да се качи на самолет без парашут. но и никога няма да скочи с него.
Веселин Георгиев
На всеки човек е присъща вродена съпротива към подчинението. Дисциплината премахва тази съпротива и след известна тренировка прави подчинението навик и подсъзнателно действие. Докъде може да стигне един недисциплиниран футболен отбор? Играчите реагират подсъзнателно на сигналите. Това трябва да е именно така, защото секунда за размисъл може да даде възможност на противника да скочи. Войната е много по-сложна от футбола. Няма човек, който да не изпитва страх по време на сражение, но дисциплината създава у него форма на заместващ кураж, който заедно с мъжеството му води до победа. Самоуважението идва директно от дисциплината. Поговорката в армията: "Някой да е виждал мръсен войник с медал?" е вярна в много голяма степен.
Джордж Патън
Ние, журналистите казваме на публиката, къде е скочила котката. След това публиката вече сама се занимава с котката.
Артър Хейс Сулцбергер
Предишна
1
2
(Текуща)
3
Следваща