Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Скоча"
За да направите света нещо достойно, не трябва да стоите на брега треперейки и мислейки за студената вода и опасностите за плувците. Трябва да скочиш във водата и плуваш като това става.
Сидни Смит
Никоя книга, която не струва нейната сол, няма за цел да ви приспи, а да ви накара да скочите от леглото си по бельо и да избягате и да избиете мозъка на автора.
Бохумил Храбал
Аз съм един от онези хора, които, оставяйки на гребена на моста, винаги мислят за това как да скочат надолу, усещайки непоносим сърбеж в средата на гърлото.
Уилям Дефо
Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, аз отговорих: бих скочил с парашут. Сега аз бих предпочел да съм зает с това да правя любов с жена ми.
Венсан Касел
Ако стоите на ръба на скала и обмисляте дали да скочите или не, скочете!
Джон Ленън
Върви до ръба на скалата и скочи. Направи си крила по пътя надолу.
Рей Бредбъри
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Когато децата търсят страхотни учени по начина, по който правят със страхотните музиканти и актьори, цивилизацията ще скочи на следващото ниво.
Брайън Грийн
Ако скочите на пазара, когато всички останали правят същото, вероятно сте закъсняли. От друга страна, ако влезете на пазара рано, когато той е фундаментално подценен, след това изчакайте да стане изключително надценен и продадете, след като бъде установен истински връх, трябва да се справите много добре.
Майкъл Малоуни
Понякога чувствата ми стават толкова големи, че просто искам да изплувам в тъмнината. Просто скочи от края на света. Понякога искам да копая, чак до костите на всичко. Понякога, когато копаете, изравяте неща, които може да не искате да намерите. Но там се крият добрите неща.
Сесил Кастелучи
Е, скочих за първи път, когато бях на 16. Просто го харесах и веднага разбрах, че това е, което искам да правя.
Феликс Баумгартнер
Скочих от статуята на Исус в Рио де Жанейро.
Феликс Баумгартнер
База скочих от една от най-високите сгради в света.
Феликс Баумгартнер
Хвърлете сърцето си в картината и след това скочете след него.
Хауърд Пайл
Харесва ми предизвикателството да скочиш в напълно различни пространства и стилове и да измислиш как да се вместиш.
Хюго Уивинг
Когато единствената ви възможност е да скочите, скачате и се опитвате да го накарате да работи.
Брандън Мъл
Точната жена за теб не би искала да промениш нищо за живота си. Тя няма да разтърси лодката ви, тя ще скочи направо и ще отплава с вас.
Алис Клейтън
Котката привлечена от цялата активност, скочи на масата за да помогне.
Рут Озеки
Помни: бълхата може да скочи на тигър, но не и тигър на бълха.
Лешек Кумор
За кучетата е по-трудно да се гледат лице в лице, отколкото отстрани. Когато се гледат в очите, това все още не означава, че са приятели, но поне не се готвят да скочат един върху друг.
Сизар Милан
За мен винаги е много важно да се опитам да създам история, която да се чувства непредсказуема. Не можете да скочите напред и да видите какво предстои, но накрая, когато сте изгледали цялото нещо, всичко се чувства неизбежно.
Ноа Хоули
Сигурно и вие сте забелязали, че има толкова лош вид губещи. - Той поклати глава. - Когато те, уплашени от оса, скочат настрани, със сигурност ще се окажат в устата на крокодил.
Андрей Волос
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща