Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Закуска"
Ако една жена вече е простила на мъж, тя не трябва да му напомня за греховете му на закуска.
Марлене Дитрих
Проблемът с брака е, че той приключва всяка вечер след правенето на любов и трябва да се възстановява всяка сутрин преди закуска.
Габриел Гарсия Маркес
Сутрешните часове между закуската и обяда бяха времето, което жителите на Ризехолм основно посвещаваха на шпионажа един на друг.
Е. Ф. Бенсън
Ако целта е наистина да се губи тегло, то е достатъчно, за да се откажеш от три неща - закуска, обяд и вечеря.
Франк Лойд Райт
Културата яде стратегия за закуска.
Питър Дракър
Добрата майка си спомня да сервира плодове на закуска, винаги е весела и никога не крещи, успява да не проектира собствените си неврози и недостатъци върху децата си, е активна и обичана доброволка от общността. Спомня си да прави събирания за игра, дрехите на децата й пасват, прави арт проекти с тях и се радва на всичките им игри.
Айлет Уолдман
Знам, че семейството идва на първо място, но защо не след обилна закуска?
Джеф Линдзи
В леглото жените най-много от всичко обичат закуската.
Робин Уилямс
Хамбургерът е кралят на всяка питателна закуска.
Куентин Тарантино
Ако сте гладни по средата на деня, банана е най-добрата закуска на бюрото ви, след тренировка или между занятията. Плодовете са много добра закуска като цяло.
Маркус Самуелсон
Понякога забравям да закуся сутрин, но когато всъщност си купя кутия зърнени храни, вероятно ще я изям не само за закуска, но и като закуска по-късно.
Райън Гослинг
По-важно е да закусите малко въглехидрати на закуска, защото мозъкът се нуждае веднага от гориво, а въглехидратите са най-добрият източник.
Андрю Уейл
Какво по-хубаво нещо можете да направите за някого, отколкото да му направите закуска?
Антъни Бурдейн
Мразя домашните. Сега ги мразя повече, отколкото когато бях този, който влачеше учебници и подвързващи устройства от училище. Часът, в който децата ми са седнали на кухненската маса, книгите им се разстилаха пред тях, а трохите от закуската им след училище осеяха масата, без съмнение е най-лошият час в моя ден.
Айлет Уолдман
Разглеждам всяка дума върху кутията със зърнени храни на закуска, често повече от веднъж. Можете да ме попитате всичко за настъргана пшеница.
Крис ван Алсбърг
Мога да организирам закуска, обяд или вечеря. Намирам основания за гордост в кухнята си, но филм няма да режисирам.
Джулия Робъртс
Искам да бъда себе си, когато в една хубава сутрин се събуждам и отивам на закуска до Тифани.
Труман Капоти
Подчинявах се само на вечния закон за затворническата автоматика: събуждане - развод - закуска - обяд - работа - вечеря, сън или привикване при отговорника.
Варлам Шаламов
Опасността е закуската на истинския детектив.
Мак Барнет
Любимото ястие за закуска на всеки може да се приготви за миг само с няколко съставки и минимални усилия.
Маркус Самуелсон
Когато получавам възможност да си направя любимата закуска през уикенда, често избирам да правя палачинки.
Маркус Самуелсон
Преди да посегнете към солницата, помислете дали да не замените закуските си с по-здравословен вариант.
Мехмет Оз
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща